Головна Новини Притула зізнався, як кілька років тому його зрадила Фреймут

Притула зізнався, як кілька років тому його зрадила Фреймут

На «Новому каналі» відбулася гучна прем’єра проекту Ольги Фреймут. Першими гостями шоу стали прима-балерина Катерина Кухар та шоумен Сергій Притула. Окрім жартів, у студії прозвучало кілька відвертих зізнань. Зокрема, Притула відверто розповів Фреймут, чому п’ять років ображався на неї.

Нагадаємо, Ольга Фреймут та Сергій Притула разом із Олександром Педаном в 2008-2011 роках вели на «Новому каналі» ранкове шоу «Підйом». Потім Ольга та Сергій співпрацювали у проекті «Хто зверху». Однак у 2013 році Фреймут несподівано змінила телеканал. Після цього стосунки між нею та Притулою різко погіршилися.

«Мені це болить. Тому що 16 грудня 2013 року я підійшов до тебе і запитав: «Фреймут, скажи мені чесно, ти залишаєшся на «Новому каналі» чи йдеш на «1+1»? Ти пригорнулася до мого плеча і сказала: «Я прийняла рішення, я залишаюся на «Новому» і ми з тобою відзнімемо найкрутіший сезон «Хто зверху». Я як креативний продюсер цього шоу підійшов до редакторів і сказав: «Пишіть, Оля залишається». А вже 21 грудня, коли я був на гастролях у Львові, мені зателефонували і сказали, що позавчора Оля підписала контракт з «плюсами», – згадав телеведучий.

Він наголосив, що Фреймут тоді протримала своє слово всього три дні. А цей «дарунок на Миколайчика» Сергій запам’ятав надовго. «Ти зрадила мене, Фреймут. Ти всадила мені в серце кілок, і він був не осиковий», – заявив Притула.

Ольга попросила вибачення у Сергія і зізналася, що саме він став єдиною причиною її повернення на «Новий канал».