Головна Новини Попросили нагодувати немовля: на Тернопільщині роми пограбували довірливу бабусю

Попросили нагодувати немовля: на Тернопільщині роми пограбували довірливу бабусю

Людською добротою часто користуються ті, хто має злочинні наміри. Так сталося і з пенсіонеркою з Тернопільщини, яка впустила у свій дім ромів, котрі просили погодувати немовля.

Інцидент трапився у с. Мишковичі 17 травня близько опівдня. Бабуся не змогла відмовити жінкам. Ті ж почали пропонувати старенькій різноманітний крам — носили з машини ковдри, покривала, розкладали в будинку, але коли бабуся відмовилася будь що купувати – подалися геть, пишуть Тернополяни.

Коли додому повернулася донька пенсіонерки, та розповіла їй про непроханих гостей. Жінка ж кинулася до сховку, адже добре знала, що ромам довіряти не можна. І не помилилася — із хати пропали усі заощадження — понад двадцять тисяч гривень, майже вісімсот євро та триста американських доларів.

Про інцидент потерпілі повідомили у поліцію. Правоохоронці вживають оперативних заходів, аби встановити та затримати крадійок.

— Жінки були на автомобілі марки «Опель» темно-зеленого кольору на іноземній реєстрації. Одна з жінок було приблизно 50-річного віку, троє інших молодші: від 25-ти до 30-ти років. З ними було маля віком до року, — кажуть в ГУНП у Тернопільській області та застерігають краян не впускати у свої помешкання незнайомців.