Головна Новини Поліцейські розпочали розслідування щодо працівника Чортківської міськради, який незаконно перетнув кордон

Поліцейські розпочали розслідування щодо працівника Чортківської міськради, який незаконно перетнув кордон

Слідчі Чортківського відділу поліції розпочали розслідування щодо працівника Чортківської міської ради, якого підозрюють у незаконному перетині кордону. Про це Суспільному повідомив речник Нацполіції області Сергій Крета.

“Під час моніторингу засобів масової інформації було виявлено факт неповернення одного з членів делегації, яка виїжджала через програму “Шлях” за кордон, що чоловік нібито, не повернувся”, – каже Сергій Крета.

За його словами, дані за цим фактом поліцейськими Чорткова внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 332 Кримінального кодексу України – незаконний перетин кордону.

“Щодо інших обставин: повернувся він чи не повернувся – зараз відбувається опитування людей щодо цього кримінального провадження, які теж були в цій делегації. Всі ці обставини з’ясовує і з’ясує слідство. Тоді зможемо дати докладнішу інформацію з цього приводу”, – розповів Сергій Крета.

Нагадаємо, міський голова Чорткова Володимир Шматько повідомив, що один із членів делегації, яка їздила за кордон, не повернувся в Україну.