Головна Новини На Щиті повертається додому Ігор Братковський з Теребовлянщини

На Щиті повертається додому Ігор Братковський з Теребовлянщини

Сумна звістка для Теребовлянської громади.

На жаль, захищаючи Україну від ворогів, загинув мешканець с. Підгора, молодший сержант Ігор Михайлович Братковський, 17.01.1979 р.н. Життя нацгвардійця обірвалося 24 серпня 2023 року на північному сході околиці населеного пункту Роботине Пологівського району Запорізької області. У результаті бойового зіткнення з збройними силами російської федерації Братковський І.М. отримав поранення несумісні з життям.Ігор Братковський воював в АТО. Після повномасштабного вторгнення повернувся на війну. У нього залишилися 13-річний син Вадим, 18-річна дочка Віолетта, молодший брат Василь.
Теребовлянська міська рада та її голова Олег Продан висловлюють щирі співчуття рідним та близьким загиблого бійця. У цю гірку мить поділяємо Ваше горе та схиляємо голови у глибокій скорботі. Ми завжди будемо пам’ятати і шанувати подвиг земляків, які поклали життя, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет нашої держави.
13 вересня, просимо усіх зустріти з молитвою 🙏 й лампадками 🕯 домовину ⚰️ з тілом нашого загиблого Героя та вшанувати його світлу пам‘ять. Час зустрічі -12.00 год. (перехрестя біля греко-католицької церкви святого Миколая в м.Теребовля), після похоронний кортеж попрямує до рідної домівки воїна, де домовину з тілом зустрічатимуть односельчани. Парастас – 13.09.2023р. (середа) о 20.00 год у с. Підгора.Чин похорону воїна відбудеться наступного дня 14 вересня (четвер) о 14.00 годині.Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцяВічна, світла пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!