Головна Новини На Тернопільщині святкування Дня працівника лісу закінчилося доганами і скасуванням броні від...

На Тернопільщині святкування Дня працівника лісу закінчилося доганами і скасуванням броні від мобілізації

Святкування Дня працівника лісу в робочий час для багатьох представників цієї сфери обернулося неприємнистями та втратою ряду привілеїв (фото до новини – ілюстративне із відкритих джерел). 

Так, як повідомляє zaxid.net, працівників філії “Кременецького лісового господарства” за гучне святкування професійного свята в робочий час позбавили премії і надбавок, а також скасували бронювання від мобілізації. Керівнику лісництва висунули догану.

Вечірка лісників відбувалася в п’ятницю, 15 вересня, в ресторані «Зимовий сад» в Збаражі. Дізнавшись про святкування, туди також завітав активіст Роман Довбенко. До закладу він викликав поліцію, аби з’ясувати хто саме з лісників в робочий час проводить застілля.

Також активіст оприлюднив відео, яке зняв біля ресторану. На ньому видно працівників Кременецького лісництва, які перебували в нетверезому стані.

Активіст також додав, що про цей інцидент повідомив голову Державного агенства лісових ресурсів України Юрія Болоховця. Сьогодні, 22 вересня, стало відомо, що селекторній нараді в Києві керівнику Кременецького лісгоспу Олегу Олексієвцю висунуто догану. З тих лісників, особи яких встановила поліція, також зняли премії та надбавки. Окрім того, всім працівникам Кременецького лісництва скасували бронювання від мобілізації і зобов’яжуть пройти військово-лікарську комісію.

Наразі офіційної реакції керівництва філії Кременецького лісового господарства не має.