Головна Новини На Тернопільщині понад 300 вантажівок витягли з заметів

На Тернопільщині понад 300 вантажівок витягли з заметів

Понад 300 вантажівок витягли за вихідні з заметів працівники служби автодоріг області за ніч. Також їм підвозили пальне. Про це розповіла речниця цієї служби Юлія Лебедюк.

За її словами, проїзд дорогами держзначення забезпечено, проте, є ділянки, які постійно перемітає через сильний північно-західний вітер. Це регіональна дорога Татарів – Косів – Коломия – Борщів – Кам’янець – Подільський. А також 3 регіональні дороги: Почаїв – Зборів, Зборів – Козова та Вишнівець – Ланівці, повідомляє Суспільне.

Зараз на дорогах державного значення працює 158 спецмашин та 185 шляховиків, повідомила Юлія Лебедюк.

Нагадаємо, в нашій області ї майже півтори тисячі кілометрів доріг держзначення. Їх чистять та посипають 9-й день підрядні організації. Вони використали для цього 15 тонн солі та 410 тонн суміші солі та піску.

6 разів за останню добу рятувальники витягали зі снігу автомобілі швидкої та вантажівки та легківки. Про це повідомив речник пожежно-рятувальної служби області Сергій Данілін.

За його словами, сьогодні о 4годині 43 хвилини надійшов виклик з села Присівці Тернопільського району про те, що в снігу застряг легковий автомобіль з двома людьми. Авто відбуксирували.

О 1 годині 10 хвилин в селі Золотий Потік Чортківського району витягли авто, в якому були двоє дорослих та дитина.

Вчора о 21годині 42 хвилини у селі Погрібці Тернопільського району витягли авто швидкої.

О 13:30 у селі Вишнівець Кременецького району також витягли швидку. А о 13:18 в Новому Олексинці Кременецького району витягли авто екстреної меддопомоги та вантажівку. І в 11:20 в селі Завалів Чортківського району витягли 2 вантажівки, повідомив Сергій Данілін.

Читають також: Тіло пролежало увесь день в снігу, не мали чим забрати: трагедія на Підгаєччині