Головна Новини На Тернопільщині затримали двох реалізаторів наркотиків

На Тернопільщині затримали двох реалізаторів наркотиків

Двох реалізаторів наркотичних речовин виявили співробітники Чортківського відділу поліції. Оперативні заходи правоохоронці райвідділу провели спільно з колегами з управління протидії наркозлочинності ГУНП в області. Процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях здійснює Чортківська місцева прокуратура.
Під час оперативної закупки поліцейські задокументували факт реалізації амфетаміну. Причетною до наркозлочину виявилася 23-річна жителька райцентру. Як вдалося встановити, дівчина  сама вживала психотропний порошок і заробляла  на продажі. Наразі правоохоронці встановлюють клієнтську базу чортківчанки та шляхи надходження амфетаміну.
Реалізуючи оперативну інформацію, правоохоронці вийшли на слід ще одного наркоторговця. 36-річний житель району займався збутом марихуани. Під час санкціонованого обшуку у нього виявили  декілька вже розфасованих пакетиків з речовиною рослинного походження, схожою на канабіс. Вилучений речовий доказ відправлено на експертизу.
Обом лиходіям оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 ККУ. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.