Головна Новини На Тернопільщині директорка ТОВ обікрала людей на більш як мільйон гривень

На Тернопільщині директорка ТОВ обікрала людей на більш як мільйон гривень

Розтрату та привласнення чужого майна, шляхом зловживання службовим становищем, вчинене повторно, в особливо великих розмірах, а також “відмивання” доходів слідчі ГУНП в Тернопільській області інкримінують жительці Заліщицького району – директору одного з місцевих товариств з обмеженою відповідальністю.
Підприємство, яким керувала підозрювана, надавало послуги щодо зберігання у своїх складських приміщеннях відповідно до укладених договорів різного зерна.
Відповідно до статуту товариства, його директор міг виступати від імені товариства без довіреності, представляв його у всіх підприємствах, установах організаціях, вирішував поточні питання діяльності, приймав та звільняв з роботи працівників, розпоряджався майном та грошовими коштами, укладав від імені товариства угоди та здійснював інші юридичні акти.
У 2015 році очільник товариства шляхом використання свого службового становища й всупереч інтересам служби продала частину чужого збіжжя сої та кукурудзи, а власників зерна не пустила на склади.
Про це потерпіла сторона повідомила працівників поліції. У ході перевірок з’ясувалося, що директор заробила на чужій сільськогосподарській продукції більш як мільйон гривень.
“Бізнесменші” оголосили підозру відповідно статтей 191 частина 5 ККУ та 209 частина 1 ККУ. За скоєне жінка може потрапити за ґрати не на один рік. Тепер її долю вирішуватиме суд.
Відділ комунікації поліції
Тернопільської області