Головна Новини Наркоторговець хотів щоб його випустили з тюрми

Наркоторговець хотів щоб його випустили з тюрми

Колегія суддів апеляційного суду Тернопільської області залишила без задовольнила апеляційну скаргу Віталія З., судом першої інстанції визнаного винним у незаконному виготовленні, зберіганні та збуті небезпечного наркотику і засудженого до 4 років позбавлення волі, повідомили в прес-службі апеляційного суду Тернопільської області.

Згідно з вироком Тернопільського міськрайонного суду, у серпні 2014 року у Віталія З. виник злочинний намір виготовити, зберігати і збувати психотропну речовину – амфетамін. Реалізуючи свій намір, обвинувачений придбав у спеціальному магазині Львова необхідні хімічні речовини та лабораторний посуд. Потому, керуючись інструкцією з мережі інтернет, змонтував обладнання, пристосувавши для цього кухонне приладдя, і почав виготовляти амфетамін. Під час збуту наркотиків його і затримали працівники міліції.

У своїй апеляції захисник Віталія З. просив вирок суду скасувати та призначити покарання, не пов’язане з позбавленням волі. Натомість прокурор вимагав більш суворого покарання.

Заслухавши суддю-доповідача, перевіривши матеріали справи та зважаючи практику Європейського суду з прав людини, колегія суддів відхилила апеляції обвинуваченого та прокурора та залишила без змін вирок Тернопільського міськрайонного суду.