Головна Новини Набирає обертів скандал навколо Наталії Паньків (Документи)

Набирає обертів скандал навколо Наталії Паньків (Документи)

Наталія Паньків навмисно робить з себе жертву загальнонаціонального масштабу, щоб врятувати свого чоловіка від тюрми, а сімейне майно від конфіскації на користь кредиторів. Про це свідчать нові документи та факти, про які дізналися тернопільські журналісти, пише Тернопільські новини з посиланням на Номер один

Останні події під час змагань з вільної боротьби в одній з тернопільських шкіл, дев Наталії Паньків відбулась розмова з «молодиками спортивної зовнішності», доводять, що вона готова піти на все лиш би врятувати свою родину, яка влізла у фінансові та будівельні афери.
Але, щоб не бути голослівними, спробуємо проаналізувати ситуацію по-порядку і спираючись виключно на офіційні документи та публічні слова основних фігурантів цієї резонансної справи.

Родина Паньків – банкрот
На початку червня 2015 року Тернопільський міськрайонний суд прийняв рішення стягнути з Віктора Паньків (чоловік пані Наталії) більше 1 300 000 гривен на користь банку «Приват» за несплату кредиту. Через те, що родина Паньків відмовлялася платити за кредитом, була відкрита справа проти Віктора Паньківа.

Єдиний державний реєстр судових рішень

А вже на почату жовтня 2015 року була виконавча служба дала дозвіл на опис майна сімейства Паньків з метою його конфіскації

Як відомо, «Приватбанк» так і не «вибив» з родини Паньків свої кошти. Тому наступний етап цієї справи – це порушення кримінальної справи проти Віктора Паньківа за фактом шахрайством, за що йому світить від 1 до 5 років тюремного ув’язнення.
Очевидно саме цей факт (страх за чоловіка) змусив Наталію Паньків постати в ролі мучениці і винести цей інцидент навіть на загальноукраїнський рівень.

d06a8417684b466a121ef69bbb584aa805ad918cb96da80186320317364ee824

План Наталії Паньків
За планами пані Наталії “Перший національний”, “5 канал”, “СТБ” та канал “ІНТЕР” мали б висвітлити пікантні подробиці світського життя Тернопільщини. Для цього вона домовилася з кореспондентами всеукраїнських телеканалів щодо висвітлення ними даного конфлікту лише у вигідному для неї світлі. А, телевізійники, готуючи сюжети про розвиток “резонансної” історії, приховають від редакції телеканалів, а відтак і від телеглядачів, незручні для Наталії Паньків обставини конфлікту.
Це дозволить їй «одним пострілом вбити двох зайців».
По-перше, роль «мучениці» дає їй змогу впливати на слідство щодо шахрайства її чоловіка, позиціонувати кримінальну справу проти нього, як чергове «полювання» на Наталію Паньків.
По-друге, широка інформаційна кампанія, на її думку, дасть змогу вимагати в її конкурентів будь-яких поступок та преференцій, лиш би їх припинили «мочити» на блакитних екранах країни.

Звідки гроші у банкрота
Зрозуміло, що домовленості з національними ЗМІ коштують грошей і не малих. Так, відповідно до офіційних розцінок каналу «Перший національний» інформаційний сюжет може коштувати приблизно 3 000 $, а на каналі «Інтер» – майже 5 000 $. Виникає закономірне питання: де жінка-банкрот взяла кошти на таку медійну кампанію на центральних каналах?
Відповідь дуже проста. Наталія Паньків нещодавно стала представником у західній Україні скандально відомої фірми-забудовника «Набережний квартал». Свою нову посаду вона публічно засвідчила під час корпоративних вечірок. Паньків Набережний квартал

Її чоловік Віктор Паньків теж отримав тепле місце у цій фірмі і навіть публічно представляв «Набережний квартал» у Житомирі.

Віктор Паньків НаберКварт

За це Наталі Паньків пообіцяла власникам цієї фірми-забудовника не мало, не багато – захопити будівельний ринок Тернополя за декілька років. Як доказ своїх серйозних намірів, Наталія Паньків пообіцяла «Набережному кварталу» зібрати з тернополян до початку 2016 року 20 мільйонів гривень (на час договору – більше 1 мільйона доларів).
Однак, ця афера теж на межі провалу. Міська влада позбавила «Набережний квартал» дозволу на будівництво і Паньків може увійти в історію Тернополя як «Щепановський у спідниці».
Поки, за знову ПОЗИЧЕНІ гроші від забудовника, якому вже нічого не залишається як йти з Паньків до кінця, вона роздмухує містечковий скандал загальнонаціонального масштабу, а самій пані Наталії «світить» кримінальна справа за організацію масштабної будівельної афери. І тоді покарання за шахрайство її чоловіка Віктора для родини Паньків виявиться лише квіточками. Ягідки отримає сама Наталія.