Головна Новини Крисак “під ялинку” списав 100 тисяч на боротьбу з Еболою

Крисак “під ялинку” списав 100 тисяч на боротьбу з Еболою

kolegia-krysak_17Виконувач обов’язків голови Тернопільської ОДА Іван Крисак, «під ялинку» підписав розпорядження «Про виділення коштів з резервного фонду обласного бюджету» 100 тисяч гривень на боротьбу з вірусом «Ебола». 

В якому йдеться про виділення департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації з резервного фонду обласного бюджету кошти в сумі
100 тис. гривень по КФК 210105, КЕКВ 2210 для комунальної установи Тернопільської обласної ради “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” з метою проведення першочергових заходів із запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, пов’язаних з епідемічним спалахом небезпечної хвороби, викликаної вірусом Ебола та загрозою поширення її на території області.

Також, Департамент охорони здоров’я обласної державної адміністрації має «терміново забезпечити організацію заходів із запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, пов’язаних з епідемічним спалахом небезпечної хвороби (гарячка Ебола) і загрозою поширення її на території області, та забезпечити цільове використання виділених коштів на придбання засобів індивідуального захисту медичного персоналу та обладнання для відбору зразків крові».