Головна Новини Команда юних танцівниць з Чорткова увійшла у четвірку кращих на чемпіонаті світу...

Команда юних танцівниць з Чорткова увійшла у четвірку кращих на чемпіонаті світу в США

З 11 по 14 серпня в Лос-Анджелесі відбувся 15-й ювілейний чемпіонат світу World of Dance, в якому взяли участь і достойно представили Україну три українські команди. Найкращі результати у Real D Fam – 4 місце у світовому фіналі серед 24-х найкращих команд світу Junior Division i команди Allies Аліши Кобиляк – топ 8 у суперфіналі серед найсильніших команд, – приємною звісткою поділився інтернет-портал Udance Magazine.

Це дійсно приголомшливий результат команди з маленького міста Чортків, яка довела всім і в першу чергу самим собі, що немає нічого неможливого! Real D Fam пройшли довгий шлях до цього результату, починаючи з World of Dance Poland, збору коштів на поїздку до США при менторстві Євгена Кота, відкриття віз і, нарешті, світового фіналу у Лос Анжелесі! У своїй віковій категорії команда стала 4-ю, виборола місце у суперфіналі, де увійшла у топ 14 команд світу, пише Чортків Сіті.

Фото: Udance Magazine

«Масштаб захоплює, чисельність технічно потужних учасників зашкалює, енергетика розпирає зсередини, практично від кожної команди, яка виходила на сцену, зносила своєю енергією і подачею, всі настільки заряджені, віддані своїй справі, емоційні, потужні, хотілось дивитись і дивитись, навіть не кліпати, щоб щось не пропустити! Підтримка залу – це щось неймовірне, локація дуже красива! Не хотілось, щоб це закінчувалось!» – ділиться емоціями лідерка і хореографиня команди Світлана Міщенко.