Головна Новини Зник громадянин Білорусі, востаннє його бачили в Тернополі (Фото)

Зник громадянин Білорусі, востаннє його бачили в Тернополі (Фото)

Про зникнення 60-річного громадянина Білорусі Василя Петровича Дергачова у редакцію повідомила його невістка Віра. За словами жінки, пан Василь 11 липня перейшов через пункт пропуску в Україну і зник.

Востаннє його бачили у Тернополі, далі про чоловіка нічого невідомо. – Свекр переніс два інсульти, тому може мати короткочасну втрату пам’яті, – каже Віра. – При собі мав паспорт, ключі від квартири і телефон, пише Терміново

Його на кордоні “Доманове” бачила знайома, яка їхала до Львова на екскурсію. Вона встигла сфотографувати чоловіка. Також відомо, що він був у Тернополі.

– Ми говорили з ним востаннє в п’ятницю о 8.30 через хлопця з Тернополя, якого звати Віталік, – продовжує Віра. – Він сказав, що свекр сів на автобус і кудись поїхав. Куди – не уявляємо, адже він не мав ні грошей, ні одягу. Його телефон не відповідає.

Василь Дергачов був одягнутий у чорні джинси, темно-сірі кросівки, светр темно-сірий зі вставками кольору хакі. Родичі сьогодні звернулися до білоруських правоохоронців і просять, якщо хтось бачив чи чув що-небудь про чоловіка зателефонувати за номером +375336311613 або в поліцію 102.