Головна Новини Замість “Сатурну” у Тернополі буде “Трансімперія”

Замість “Сатурну” у Тернополі буде “Трансімперія”

У соцмережах активно обговорюють демонтаж споруди колишнього заводу “Сатурн” у “Тернополі”. Як вже повідомляв наш сайт минулого року,замість “Сатурну” у Тернополі буде “Трансімперія”.

Про це у соцмережах повідомив відомий тернопільський підприємець Тарас Демкура.Чоловік пише, що у центрі, який він має намір відкрити, буде зосереджене, усе, що продукує людські цінності.

“Ну,все-рішення прийнято!!!
Після сьогоднішніх відвідин центру Шептицького та класних зустрічей з Марком Зархіним,Олегом Мацеком,Іриною Снітинською,Андрієм Гладуном,Наталею Бундою,Василем Лотоцьким ,Ольгою Зарічинською ,та Оксаною Бобошко-Вандерховен,від яких одержав натхнення та благословення,розпочинаю підготовку до будівництва в Тернополі нового креативного,іноваційного простору «Трансімперія»,де буде 15000 тисяч метрів квадратових ,на яких розміститься все саме прогресивне -коворкінговий центр,виставкові зали,галереі,стартап-інкубатори,IT-HUB,готель ,хостел та смарт-офіси,спортивні зали,дитячі заклади,музейний простір, художні галереі,ремісничі майстерні,кав‘ярні та рестораціі народів світу,місце для фестивалів та конкурсів і багато іншого,що дасть можливість для самореалізаціі молоді,створення нових робочих місць і тд.Сьогодні там вже діє єдиний на Західній Украіні музей ретро-автомобілів «Ретрокортеж». Це буде центр,який буде генерувати та продукувати цінності!