Головна Новини Де у Тернополі працюють пункти вакцинації та як записатись

Де у Тернополі працюють пункти вакцинації та як записатись

вакцинація

У Центрі масової вакцинації населення, що функціонує на базі КП «Центр дозвілля і молодіжних ініціатив ім. Довженка», на просп. Злуки, 45, сьогодні 23 липня, проводиться імунізація населення вакциною Moderna. Для вакцинації необхідно попередньо зареєструватись на сайті КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» https://www.medical.te.ua/ та отримати свою дозу вакцини.

На вихідних, 24-25 липня, на базі Центру масової вакцинації імунізація населення буде проводитись виключно вакциною  Pfizer-BioNTech для громадян, які упродовж тижня попередньо записались у електронну чергу на сайті https://www.medical.te.ua/.

У суботу та неділю триватиме імунізація населення вакциною Moderna за адресою вул. Коцюбинського, 3 (спорткомплекс Тернопільського національного медичного університету) з 9:00 – 16:00 год. Запис на вакцинацію – на сайті https://www.medical.te.ua/.

Звертаємо увагу, на базі комунального підприємства «Тернопільський міський лікувально-діагностичний центр», що на вул. Руська, 47 проводиться імунізація усіх охочих громадян вакциною CoronaVaс у будні дні з 9:00 – 16:00 год.

Пункт вакцинації на вул. Шпитальна, 4 проводить ревакцинацію вакциною AstraZeneca у будні дні з 9:00 – 16:00 год. Також на базі пункту проводиться вакцинація і ревакцинація вакциною CoronaVaс у будні дні 9:00 – 16:00 год.