Головна Новини В Італії трагічно загинула українка

В Італії трагічно загинула українка

Українка переїхала до Італії 10 років тому і проживала там з усією сім’єю. Жінка приїхала в лікарню разом з матір’ю і поскаржилася на те, що її побив чоловік. Через хронічні захворювання і патології в українки почалася внутрішня кровотеча.

За збігом обставин якраз тоді, коли жінка перебувала в реанімації на медичний заклад напали родичі загиблого підлітка, які повністю розгромили лікарню. 15-річного підлітка, який намагався обікрасти чоловіка, застрелив офіцер поліції. Хлопця госпіталізували в лікарню, де перебувала українка, однак він помер.

Смерть підлітка обурила його родичів, які вчинили погром в медичному закладі. Українка у безпорадному стані опинилася без жодної допомоги.

«І Ірина, що стала жертвою насильства, померла в мовчанні, у загальній байдужості. Родичі цієї жінки, які перебували в лікарні в ніч на суботу 29 лютого, були відтіснені сім’єю і друзями Руссо, вони опинилися в хаосі, що влаштували родичі підлітка, які напали на лікарів», – розповідає місцеве видання Nurse Times.

Мати та знайомі жінки впевнені, що її вбив чоловік. Наразі поліція проводить розслідування. Після судово-медичної експертизи жінку поховають в Неаполі.