Головна Новини В Підволочиську не ремонтована дорога краща ремонтованої (фото)

В Підволочиську не ремонтована дорога краща ремонтованої (фото)

Тернопільський осередок ВО “Автомайдан” проінспектував дороги які щойно поремонтував райавтодор. Громадські активісти шоковані станом доріг.

«Результат “роботи” Підволочиського райавтодору! Всього було використано 20 тонн асфальту», – йдеться у повідомленні. – «То ж у нас виникло питання до підрядника: “Хто прийме вашу “роботу”? Ну, не можете чи не вмієте, то так і скажіть! Для чого брали підряд? Ви ж місцеві, для себе ж робили!”

ями2

Тернопільський осередок ВО “Автомайдан” повідомив, що 18 квітня в Підволочиському районі Тернопільської області розпочато ямковий ремонт доріг, який проводить Підволочиський райавтодор. “Сумарно, за дві доби ним отримано 20 тонн асфальту.

Всього на проведення ремонту доріг цієї території виділено 5 млн. 300 тис. грн. Прохання, представникам інших районних адміністрацій, рад і територіальних громад Тернопільської області аналогічно оприлюднити дані щодо запланованого проведення ремонту доріг. Нагадуємо, цьогоріч на ремонт доріг у Тернопільській області виділено 78 млн. грн.”.

На сторінці “Автомайдану”опублікували також перелік об’єктів ремонту на автомобільних дорогах загального користування в Підволочиському районі Тернопільської області. За словами представників громадської організації, про неналежне виконання ремонтних робіт можна повідомити за телефоном 067-761-10-11 (офіс Тернопільського осередку ВО «Автомайдан»).