Головна Новини АТОвці Тернопільщини змагалися у багатоборстві (Фоторепортаж)

АТОвці Тернопільщини змагалися у багатоборстві (Фоторепортаж)

20 травня 2018 року у Хоросткові було проведено перші Обласні змагання з силового багатоборства серед команд учасників АТО, присвячені пам’яті загиблого Героя Миколи Руснака.


Організатори змагань – багаторазовий чемпіон України з силового багатоборства, голова клубу зимового плавання “Нептун” (м.Хоростків) Василь Шевчук, Громадська Спілка “Об’єднання учасників АТО Тернопілля” та Управління з питань фізичної культури і спорту ТОДА. В турнірі взяли участь 9 команд: м.Збараж, Бучацький район, м.Хоростків, 44 ОАБР, Зборівський район, Лановецький район, Гусятинський район, Кременецький район та Підволочиський район, повідомляє ГС “Об’єднання учасників АТО Тернопілля”


Команди у складі 6 чоловік (4 основних і 2 запасних) змагались у 6 вправах: 1. Біг з двома гирями по 32 кг х 4 учасники на смузі, 2.Перетягування линви олімпійська система по 4 учасника, 3.Жим гирі 24 кг однією рукою, 4.Перекидання гирі 32 кг через перекладину (1 уч. за 1 хв), 5.Біг з мішком по 50 кг х 4 учасники на смузі 10 м, 6.Біг з партнером по команді на плечах 10 м х 2 учасники.


Додатковим видом змагань став турнір з армреслінгу.
Команди учасників АТО гідно виступили на змаганнях та в загальнокомандному заліку рішенням суддівської колегії перемогу вибороли 3 команди. Перше місце посіла команда ветеранів АТО Гусятинського району, друге місце – Підволочиський район, 3 місце – команда з м.Хоростків. Переможців нагороджено кубками за І,ІІ та ІІІ місце, медалями та грамотами. Також кожен учасник змагань отримав грамоту за участь в турнірі від організаторів.


Окремо нагородили медалями та кубками за призові місця у змаганні з армреслінгу.
Під час проведення турніру з силового багатоборства у Хоросткові виступали місцеві творчі колективи.


Всіх учасників змагань після завершення почастували смачною юшкою та смаженим поросям. Дякуємо всім, в першу чергу, організаторам за проведене спортивне свято, волонтерам, художнім колективам та самим учасникам, які вкотре доводять, що українські чоловіки сильні духом та вміють не тільки боронити свою Батьківщину зі зброєю в руках, але й вміють змагатися у силових видах спорту.


Ми сподіваємось, що започаткуємо щорічне проведення такого турніру серед ветеранів АТО та зможемо вийти на всеукраїнський рівень.