Головна Новини Фотографа з Тернопільщини нагородили Грамотою Верховної Ради України

Фотографа з Тернопільщини нагородили Грамотою Верховної Ради України

Фотокореспондента ТОВ «Редакція газети «Голос народу» Ореста ЛИЖЕЧКУ нагороджено Грамотою Верховної Ради України.

Розпорядженнням Голови Верховної Ради України А.Парубія за № 540-к від 1 серпня 2018 р. за вагомий особистий внесок у соціально-економічний та культурно-освітній розвиток держави, активну громадську діяльність, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня Незалежності України нагороджено Грамотою Верховної Ради України ЛИЖЕЧКУ Ореста Францовича – фотокореспондента ТОВ «Редакція газети «Голос народу», м. Чортків Тернопільської області.
Високу державну нагороду багаторічному фотокору «Голосу народу», лауреату та учаснику багатьох всеукраїнських і міжнарордних виставок та престижних фотосалонів, заслуженому художнику Міжнародної федерації фотомистецтва, Почесному громадянину м. Чортків під час урочистого підняття та освячення Державного Прапора України у Чорткові на площі Героїв Євромайдану 23 серпня ц. р. вручив народний депутат України Олег Барна.
Колектив видання “Голос народу” щиросердечно вітає колегу з отриманням парламентської грамоти. Ми приєднуємося до привітань  і бажаємо подальшої плідної праці, вдалих фотоілюстрацій, які щономера прикрашають шпальти районки, доброго здоров`я і успіхів у житті