Головна Новини У Тернополі порізали колеса через паркомісце

У Тернополі порізали колеса через паркомісце

У Тернополі через місце для паркування порізали колеса автомобіля марки BMW по вул.Чалдаєва. Інцидент стався близько 20:30 за місцевим часом. Про це zPost.me стало відомо з власних джерел.

Відомо, що зловмисники прокололи 3 з 4 коліс на автомобілі. Сам інцидент побачив місцевий житель, перебувавши на балконі у своєму помешканні. Він розповів, що побачив двох молодиків біля автомобіля, голосно гукнувши, чоловіки втекли з місця події.

Поліція розглядає варіант навмисного замовлення даного злочину. Підозра впала на мешканку цього ж будинку. Потерпілий заявив, що отримував погрози від жінки напередодні. Проблемою став щебінь, який начебто жінка сама насипала, зарезервувавши тим самим паркомісце.

Після того, як потерпілий став на вільну ділянку біля дому у четвер, 10 грудня, жінка зателефонувала у домофон та нецензурною лайкою заявила про свої наміри проколоти колеса. І вже у суботу, 12 грудня, чоловік виявив 3 пробитих колеса на своїй автівці.

Поліція відкрила кримінальне провадження за 194 ст. ККУ – “Умисне знищення або пошкодження майна”. За ним підозрюваній загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Редакція zPost.me просить можливих очевидців звернутись на електронну скриньку info@zpost.me.