Головна Новини На Донеччині загинув поліцейський з Бережан

На Донеччині загинув поліцейський з Бережан

Керівництво та колектив Бережанського відділу поліції головного управління Національної поліції в Тернопільській області висловлює щирі співчуття рідним та близьким у зв’язку з важкою втратою побратима – Василя Петріва.

Василь Петрів з 1999 року служив в органах внутрішніх справ. Пройшов службу від сержанта до майора. На заслужений відпочинок пішов у 2021 році з посади начальника ІТТ № 1 (м. Бережани). За час несення служби більш ніж вісім раз ніс службу в складі зведеного загону поліції Тернопільщини на сході держави з 2014 року, спільно з побратимами сумлінно виконував бойові завдання у зоні конфлікту, де завжди проявляв мужність, стійкість та професіоналізм під час виконання службових завдань. Після повномасштабного вторгнення агресора на територію України, Василь Петрів один із перших добровільно вступив на службу в збройні сили України.

Життя Василя Петріва обірвалося внаслідок ракетного обстрілу на Донеччини. Колеги його запам’ятали доброю, щирою людиною, готовим прийти на допомогу та підтримати.

Пам’ять про люблячого чоловіка та сина, турботливого батька, надійного брата, вірного товариша житиме у серцях тих, хто його знав.

Щирий та з добрим серцем, світлою душею та відкритою усмішкою …..таким його запам’ятаємо назавжди. Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі слова співчуття рідним.

Царство небесне і вічна пам’ять захиснику Батьківщини.