Головна Новини Найближчими днями на Тернопільщині очікують значне похолодання

Найближчими днями на Тернопільщині очікують значне похолодання

Упродовж доби на Тернопільщині суттєво похолоднішає. Через вплив північного антициклону, температурні показники місцями знижуватимуться до восьми градусів морозу. Значних опадів в регіоні не передбачають, лише місцями політуватиме сніг.

Цими днями температурні показники впадуть нижче норми, – попереджають метеорологи. Відтак жителям краю радять одягатися тепло, пише Медіатор.

«Найближчих дві доби у західному регіоні України передбачається суха та прохолодна погода. Місцями температура повітря впаде нижче кліматичної норми для цього періоду. Переважно обійдеться без опадів, лише місцями на дорогах можлива ожеледиця, вітер північний, 3-8 м/с; часом пориви вітру. Температура вночі 3-8 ° морозу, вдень від 3 ° морозу до 2 ° тепла. Без опадів обійдеться не лише на заході, а й у більшості регіонів України. У столиці передбачається температура повітря вночі близько 5 ° морозу, вдень 1-3 ° морозу», – повідомляє Укргідрометеоцентр.

Потепління повернеться на Тернопільщину у вигляді опадів у вигляді снігу та дощу, – зазначають метеорологи. До кінця листопада передбачають досить мінливу погоду.

Вікторія Неборак