Головна Новини Молодий і багатий тернопільський мачо вирішив шукати дружину на телебаченні

Молодий і багатий тернопільський мачо вирішив шукати дружину на телебаченні

Знаний у Тернополі холостяк «засвітився» в анонсі нового сезону проекту «Одруження наосліп», що виходить на телеканалі «1+1». Він шукатиме свою долю, зважившись на екстравагантний крок — довіритись експертам, які підберуть йому ідеальну по сумісності пару серед дівчат, що також звернулись сюди, пишуть Тернополяни

Це Руслан Павлишин — власник стоматологічної клініки у Тернополі.

«Зйомки для каналу 1+1. Невдовзі на усіх екранах країни. Stay tunned», — написав Руслан Павлишин на своїй сторінці в мережі «Фейсбук», тим самим заінтригувавши усіх друзів та підписників.

Молодий та амбітний хлопець каже, що досі йому не вдавалось знайти ту єдину, тому й прийшов на проект, аби йому допомогли. Зі слів тернополянина, в місяць він заробляє від 6 до 8 тисяч євро і єдине чого йому так бракує — надійної людини поряд. Та чи вдасться йому поступитись заради цього власними принципами?

Нові експерти проекту обіцяють здійснити мрію своїх героїв та допомогти їм побудувати своє щастя. Перший випуск нового сезону на екранах вийде вже сьогодні, 28 січня, о 22:45 на каналі «1+1».