Головна Новини Житель району сплатить чималий штраф за те, що розклеював оголошення у місті

Житель району сплатить чималий штраф за те, що розклеював оголошення у місті

Муніципальна поліція міста Чорткова попереджає громадян про те, що розміщувати оголошення на стінах будинків та інших споруд, павільйонів, опорах зовнішнього електроосвітлення та контактної мережі, деревах, тощо та встановлювати рекламу без погодження із міською радою суперечить Правилам благоустрою міста Чорткова (пункт 9 частина 2.4 розділу 2), інформує сайт Чортківської міської ради, пише Чортків Life

У зв’язку з недотриманням цього пункту вищезгаданих правил працівниками муніципальної поліції виявлено адміністративне правопорушення, а саме розклеювання оголошень на паркані по вул. С. Бандери жителем с. Росохач Чортківського району та складено протокол про адміністративне правопорушення за статтею 152 КУпАП.

Недотримання Правил благоустрою тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.