Головна Економіка ЧОМУ ВИЇЗНІ ВОРОТА З ПРОФНАСТИЛУ ВАРТО ВСТАНОВИТИ НА ДАЧНІЙ ДІЛЯНЦІ ПІД МІСТОМ...

ЧОМУ ВИЇЗНІ ВОРОТА З ПРОФНАСТИЛУ ВАРТО ВСТАНОВИТИ НА ДАЧНІЙ ДІЛЯНЦІ ПІД МІСТОМ ЛЬВІВ, ЗНАЮТЬ ФАХІВЦІ BRAMA-MARKET.LVIV.UA

Консольні конструкції для загородження вуличних прорізів не обов’язково повинні бути дорогими. За доступною ціною можна купити ворота з профнастилу, які поєднують у собі високу якість, довговічність, і найголовніше – універсальність застосування. Їх можна встановлювати на приватних та промислових об’єктах, й не переживати за захист території.

Сьогодні спеціалісти «БРАМА МАРКЕТ» розглядають основні особливості ворітних конструкцій, заповнених профільним листом, та чому саме їх варто встановити на дачній ділянці за містом.

ОСОБЛИВОСТІ ВИГОТОВЛЕННЯ ВОРІТ З МЕТАЛОПРОФІЛЮ

Запорука міцної конструкції – жорстка рама! Її виготовляють з профільної труби, як правило, діаметром 40х40 мм. Першим етапом складання є зварювання всіх складових в одне ціле, після чого проводиться зачистка окалин методом шліфування. На готовий каркас надійно закріплюються металеві листи – на додаткові труби (20х20 мм), що в середині стулки. Така собі, основа для кріплення.

На завершальному етапі проводиться нанесення на раму шару грунтівки та фарбування конструкції в обраний замовником відтінок. Після чого металеві ворота та хвіртки відправляються в розпечену камеру, в якій вона сушиться до повного застигання покриття. Використання саме цієї технології обумовлено високою якістю фарби та її стійкістю до пошкоджень. Крім того, система не піддається корозії. Перевагою порошку є можливість отримати будь-який необхідний однотонний колір з палітри RAL. А для бажаючих виділитися пропонуються профільні листи з імітацією дерева. Можна вибрати серед таких типів зашивки:

  • одностороння – профільовані листи покривають декоративною фарбою тільки з зовнішньої сторони. З внутрішньої метал не забарвлюється;
  • двостороннього типу – стулка має подвійне зашиття. Такий виріб не лише має привабливий вигляд, він також підсилює конструкцію, робить її біль стійкою до впливу вітру та деформації.
  • Комбіноване полотно – поєднується з кованими елементами, кольоровими металами або деревом.

Усі моделі можна подивитись тут: https://brama-market.lviv.ua/products/category/vidkatni-sdvizhni-vorota

ЯК ВСТАНОВИТИ ВОРОТА З ПРОФНАСТИЛУ СВОЇМИ РУКАМИ?

Щоб процес монтажу ворітних конструкцій пройшов коректно, треба завчасно підготувати місце: провести бетонування фундаменту. Будьте уважні: роботу зі встановлення варто починати тільки після того, як бетон повністю застигне!

Також потрібно розмістити швелери й труби (для майбутнього прокладання кабелю автоматики).

Першим етапом установки воріт на подвір’я є кріплення полотна до закладних швелерів рами та прийомних стовпів (методом гарячого зварювання). Далі, застосовуючи незафіксовані роликові опори, над фундаментом власне розміщується полотно. Його положення виставляється так, щоб воно збігалося з напрямними, що розташовані на прийомних стовпах.

Останнім етапом монтажу воріт для дачі є остаточна перевірка всіх складових. Після завершення всіх стадій складання основи, кріпиться профільний лист, який виконує роль заповнення.

До стандартної комплектації відкатних воріт входить ручний механізм управління. За бажанням замовника встановлюється електропривод, який значно спрощує та оптимізує процес експлуатації ворітної конструкції. Він дозволяє відкривати загородження, не виходячи з автомобіля за допомогою пульта ДУ. Важливо правильно підібрати модель, яка відповідає параметрам ворітної системи. Фахівці з установки радять італійські та німецькі механізми CAME і HORMANN.

Важливий момент: щоб надійно закріпити рейкові кронштейни до напрямної, необхідно зробити зварювальні роботи до фарбування!

Звичайно ж, установити ворота з профнастилу, ціна яких доступна, можна власноруч. Але для цього потрібні певні вміння. Краще довірити монтаж спеціалістам.

ЯК ЗАМОВИТИ НЕДОРОГІ ВОРОТА З МЕТАЛОПРОФІЛЮ?

На сайті інтернет-магазину заповніть спеціальну заявку, в якій вкажіть необхідну інформацію, після чого в найкоротший термін з вами зв’яжеться менеджер. Щоб отримати миттєву консультацію та розрахунок вартості, звертайтеся за одним з телефонних номерів: +38 067 112-18-69, +38 050 3562114. У фахівця можна дізнатися інформацію щодо виготовлення сучасних відкатних воріт, а також обговорити ціну доставки й встановлення.

Хочете отримати приємну знижку? Тоді звертайтеся до виставкового салону «БРАМА МАРКЕТ Львів» за адресою: вулиця ГОРОДОЦЬКА, 286 Б.