Головна Суспільство Як застосовувати вагінальні свічки?

Як застосовувати вагінальні свічки?

Вагінальні супозиторії – це тверді лікувальні засоби овальної форми, які вводяться в піхву за допомогою пластикового аплікатора. Вони стають рідкими у піхві, коли нагріваються до температури тіла.

Вагінальні свічки забезпечують цілеспрямоване полегшення станів, що впливають на піхву. Вони також мають тенденцію до швидкої дії завдяки швидкому всмоктуванню.

Розглянемо, коли жінки можуть використовувати вагінальні супозиторії, з інформацією про те, чого очікувати в кожному випадку.

Запобігання витоку

Можливо, найкраще використовувати вагінальні супозиторії перед сном. Лежачи зменшить витік продукту, який може статися, сидячи або стоячи.

Носіння гігієнічних прокладок захистить нижню та постільну білизну від протікання.

Забезпечення правильної дози

Люди можуть приймати вагінальні супозиторії під час менструального періоду. Але їм слід використовувати гігієнічні прокладки замість тампонів, оскільки тампони можуть увібрати частину ліків.

Людина повинна приймати ліки стільки часу, скільки вказано, навіть якщо симптоми зникають.

Якщо людина пропустила дозу, вона повинна зачекати до моменту прийому наступної запланованої дози, перш ніж знову вставити супозиторій.

Для чого використовуються вагінальні свічки?

Вагінальні супозиторії можуть лікувати певні захворювання, наприклад дріжджові інфекції.

Вагінальні супозиторії можуть допомогти в лікуванні грибкових інфекцій і сухості піхви.

Протизаплідні супозиторії — ще один тип вагінальних супозиторіїв, які деякі люди використовували як форму контролю за народжуваністю.

Лікування супозиторіями займе різну тривалість часу, залежно від їх призначення. Розмір і хімічний склад супозиторія також визначатимуть швидкість, з якою він розчиняється.

Контроль народжуваності

Протизаплідні супозиторії містять сперміцид, який запобігає вагітності двома способами:

Він створює піну, яка блокує вхід до шийки матки, тому сперма не може пройти.

Це знерухомлює та вбиває сперматозоїди, тому вони не можуть подорожувати до матки.

Люди повинні вставити супозиторій у піхву принаймні за 10 хвилин до статевого акту. Це дає достатньо часу, щоб ліки розтанули, дозволяючи сперміциду розсіюватися.

Дріжджові інфекції

Вагінальна дріжджова інфекція, яка також відома як вагінальний кандидоз, є поширеним захворюванням. Довірене джерело. Інфекція викликана мікроорганізмом Candida albicans.

Люди можуть лікувати вагінальні дріжджові інфекції як безрецептурними супозиторіями, так і натуральними супозиторіями.

Безрецептурні супозиторії

Деякі протигрибкові препарати доступні у вигляді кремів і супозиторіїв, наприклад клотримазол і міконазол. Вони мають різну силу і доступні для придбання без рецепта Аптека Тернопіль.

Залежно від сили ліки часто може зайняти від 3 до 7 днів, щоб усунути наявну інфекцію. Супозиторії зазвичай потребують менших доз, ніж креми, і, як правило, полегшують симптоми швидше.

При застосуванні вагінальних супозиторіїв для лікування дріжджової інфекції важливо завершити рекомендований курс, навіть якщо симптоми зникнуть, перш ніж закінчити прийом усіх ліків.

Використання вагінальних супозиторіїв досить просте і повинно викликати лише мінімальний дискомфорт.