Головна Суспільство Який Apple Watch підходить саме вам?

Який Apple Watch підходить саме вам?

Apple Watch зарекомендували себе як золотий стандарт для носимих технологій, і з анонсом Series 8, Apple Watch Ultra та оновленого Apple Watch SE минулої осені ця тенденція продовжується. Кожна нова модель підтримує більш надійні функції відстеження стану серця, температури тіла та режиму сну, а також інші функції відстеження циклу. У них також є оновлені датчики та процесори, які працюють із новою функцією виявлення падінь і зіткнень, яка дозволяє вам зв’язатися зі службами екстреної допомоги, якщо ви не можете дістатися до свого телефону.

Щоб допомогти вам вирішити, який годинник Apple Watch підійде саме вам, ми зібрали три найкращих моделі, на основі їхніх функцій і цін докладніше.

Apple Watch Series 8

Це великий крок вперед для флагманських смарт-годинників. Він не лише оснащений оновленим чіпом S8, а й двома новими датчиками для виявлення падінь і аварій. Це дає змогу використовувати годинник для зв’язку зі службами екстреної допомоги та екстреними контактами, коли ви не можете дістатися до телефону чи кнопки OnStar у своєму автомобілі.

Серія 8 також зосереджена на функціях здоров’я, таких як вбудований ЕКГ і датчик серця, які дають вам відгук про частоту серцевих скорочень, ритм і навіть рівень кисню в крові, щоб допомогти вам контролювати загальний стан здоров’я, а також швидко лікувати будь-які раптові проблеми.

Ще однією новою функцією для Series 8 є можливість використовувати екстрені виклики та обмін повідомленнями, навіть коли стільникова мережа знаходиться поза зоною дії. Оновлена функція SOS дозволяє годиннику підключатися до супутників, щоб зв’язуватися зі службами екстреної допомоги та контактами в разі падіння, аварії або невідкладної медичної допомоги. Акумулятор також оновлено, завдяки чому ви зможете працювати до 36 годин із новим режимом економії заряду.

Apple Watch Ultra

Абсолютно нова інтерпретація смарт-годинника, розроблена з нуля, щоб справлятися з найскладнішими викликами на природі, які тільки можна знайти. Корпус виготовлено з аерокосмічного титану з сапфіровим склом, що забезпечує додаткову міцність, щоб витримувати будь-яке завдання: від повсякденного зносу до екстремальних погодних умов.

Разом із усіма оновленими функціями охорони здоров’я та безпеки, представленими в Series 8, Apple Watch Ultra також має оновлені можливості GPS, використовуючи технологію двочастотного відстеження, щоб надавати точну інформацію про місцезнаходження навіть у гірській місцевості.

Годинник розрахований на водонепроникність до 100 метрів (328 футів) і підводне плавання на глибину до 40 метрів (131 фут), що робить його чудовим вибором для дайверів, любителів підводного плавання та спортсменів-плавців.

Абсолютно нова кнопка дії дозволяє створювати власні елементи керування для відстеження тренувань у приміщенні, додавання маршрутних точок до вашого туристичного компасу або відстеження часу занурення. А завдяки подвійним вбудованим динамікам дзвінки, музика та навіть Siri можна чути голосно та чітко. Є навіть інтегрована аварійна сирена, яка видає звуковий сигнал у 86 децибел, щоб допомогти працівникам швидкої допомоги знайти вас, якщо ви загубилися чи поранилися, або відлякати небезпечних тварин під час походу.

Apple Watch SE

Більш бюджетна версія смарт-годинника бренду, що пропонує простіший і оптимізованіший пристрій для користувачів, які просто хочуть стежити за тренуваннями або бути в курсі своїх дзвінків і текстових сповіщень. SE також має оновлені датчики Apple для виявлення аварії та падіння, що дозволяє вам викликати допомогу, якщо ви не можете дістатися до телефону або кнопки OnStar у вашому автомобілі.

Він також має розширене відстеження здоров’я від Apple, що дозволяє відстежувати частоту серцевих скорочень, ритм і навіть рівень кисню в крові, щоб ви могли обговорити будь-які проблеми зі своїм лікарем або лікувати будь-які раптові симптоми. Це також допомагає відстежувати сон, надаючи детальну інформацію про ваші нічні розпорядки та звички, щоб ви могли спокійніше спати.

Ще одна чудова нова функція Apple Watch SE — сімейні налаштування. Розроблена з урахуванням дітей і людей похилого віку, Family Setup дозволяє залишатися на зв’язку з членами сім’ї та відстежувати стан здоров’я, навіть якщо вони не мають власних iPhone. Це означає, що ви можете надати дітям та літнім батькам свободу та незалежність, і водночас стежити за ними у разі нещасних випадків та невідкладної медичної допомоги.