Головна Суспільство Слот Aviator – незвичайна розробка від провайдера Spribe

Слот Aviator – незвичайна розробка від провайдера Spribe

У 2019 році відомий у світі провайдер Spribe поповнив власне портфоліо доволі незвичайною розробкою. Новий слот отримав назву Aviator (Авіатор), і був абсолютно не схожим на стандартні автомати. Барабанів, ліній і символів тут немає. Натомість гравцеві пропонується стежити за літаком, і спробувати забрати виграш перш ніж він покине межі ігрового екрана. Автомат здобув чималу популярність саме завдяки нестандартному геймплею, порівняно простим правилам та якісному візуалу.

Правила та особливості слота

На перший погляд, прихильникам гральних автоматів правила Авіатора можуть здатись доволі незвичними. Геймплей побудований навколо літака, який з’являється на початку кожного раунду на ігровому полі. Поки літак перебуває в полі зору, множник або коефіцієнт виплат зростає. Завдання гравця – встигнути натиснути кнопку cash-out до того, як літак полетить. Інакше ставка згорає. Детальніше з інтерфейсом автомата можна ознайомитись на порталі https://young-aviators.com/.

В автоматі Aviator Spribe застосовується технологія Provably Fair. Це означає, що слот відповідає міжнародним стандартам чесної гри. Результат визначається за допомогою генератора випадкових чисел. Тут відсутній джекпот, а коефіцієнти призових виплат не фіксовані, а визначаються рандомно залежно від тривалості польоту. Останній може тривати від кількох секунд до кількох хвилин. Чим довший політ, тим вищий коефіцієнт, але і ризик програшу зростає також. 

Демонстраційний режим та гра на реальні гроші

Перевірені онлайн-казино, в число яких входить Пін Ап, дають можливість своїм гравцям познайомитись з гральними автоматами в демо-режимі перед тим як робити ставки на реальні гроші. Якщо говорити про слот Авіатор, то геймплей демонстраційної версії не відрізнятиметься від повної. 

Алгоритм гри в обох версіях зводиться до таких дій:

  1. Гравець входить у гру.
  2. Вибирає суму ставки.
  3. Чекає початку раунду.
  4. Виводить виплати до того, як літак покине межі ігрового екрана

Якщо гравець встиг натиснути на кнопку вчасно, рахунок поповнюється на відповідну суму (ставка, помножена на визначений коефіцієнт). Якщо ні, то ставка згорає. Подивитися, скільки було отримано за поточну сесію, можна в таблиці зі статистикою. 

Демонстраційна версія – це також чудовий спосіб випробувати різні стратегії ставок. В одному раунді дозволено робити одну або дві ставки. В повній версії допускається участь як спостерігача. Можна не робити ставку і просто відстежувати процес на екрані.

Варто зазначити, що Авіатор відрізняється від традиційних слотів також відсутністю бонусної програми. Тут не передбачено додаткових опцій, виключно вибір ставки, очікування результату раунду, виведення виплат у відповідний момент. Безкоштовні ігри, бонуси, фріспіни, подвоєння – нічого з цього в слоті немає.