Головна Суспільство Поширені запитання про вінки на похорон

Поширені запитання про вінки на похорон

Вінок – це набір квітів, створених у формі кола або кільця. Вони можуть бути порожніми або повними колами та мають форму кіл, щоб символізувати вічне життя. Вони можуть бути зроблені з багатьма різними квітами та представлені у багатьох стилях на вибір. Хоча деякі можуть бути досить барвистими та яскравими, зазвичай тони є нейтральними, а білий колір є найпопулярнішим. Переглянути асортимент похоронних вінків.

Чи доречно відправляти вінок?

Ми надсилаємо вінки на похорон, щоб висловити нашу підтримку родині, яка горює. Коли важко вимовити слова, ми часто використовуємо квіти, щоб висловити свої співчуття. У більшості конфесій прийнято відправляти вінок на похоронну службу. У деяких випадках сім’я може обрати пожертву на благодійну організацію замість квітів. У цих випадках важливо поважати бажання родини. Іноді люди дарують і надсилають квіти.

Куди доречно посилати вінок?

Вінки найчастіше доставляють до каплиць, церков і похоронних бюро, але їх також можна доставити на панахиди.

Який вінок найкраще відправити?

Зазвичай це залежить від того, відправляєте ви на похорон леді чи джентльмена. Для жінки, що відійшла у засвіти, найбільш доречно відправити квіти в рожевих, білих, бузкових, червоних або жовтих тонах. Для чоловіків, як правило, було б доцільніше надсилати більш чоловічі кольори, такі як синій, червоний, оранжевий, жовтий і білий. Хоча немає конкретних правил щодо того, що ви можете надсилати, важливо вибрати квітковий подарунок, який вам подобається. Деякі представники православної віри відправляють хрестовий вінок. Важливо не робити надто великого акценту на типі вінка чи кольорі, а радше це акт віддання данини родині, щоб висловити свою повагу. Багато клієнтів часто перевантажені питанням, що надіслати, і не можуть визначитися, будь ласка, пам’ятайте, що найбільше значення має думка про те, що ви виражаєте свої симпатії, тому немає правильного чи неправильного.

Як замовити похоронний вінок?

Замовлення траурного вінка нічим не відрізняється від замовлення квітів на день народження, ювілей чи випускний. Потрібна, як зазвичай, адреса доставки та повідомлення на картці разом із вибраним продуктом. Якщо ви надсилаєте вінок до церкви, каплиці, панахиди чи похоронного бюро, також знадобиться час початку служби – ці дані можна ввести безпосередньо у форму на нашому веб-сайті. Крім часу обслуговування, всі інші деталі однакові. Вам потрібно буде адресувати повідомлення про замовлення та картку на прізвище померлого. Ніколи не використовуйте ім’я померлого, адресуючи своє замовлення, це недоречно. Ми зберемо ім’я покійного, коли ви розмістите замовлення, і це буде використано лише для підтвердження того, що ваш вінок знаходиться в потрібному місці, у потрібний час і за адресою, коли ми доставимо. Клієнти іноді надто ускладнюють замовлення похоронного вінка, будьте впевнені: якщо у вашому замовленні щось не так, ми обговоримо це з вами та виправимо це перед доставкою.

Квіти, які доставляються додому, мають різні стилі, наприклад букети та композиції, які сім’я може виставити у себе вдома перед похоронною службою. Квіти, які доставляються безпосередньо на похоронну службу, зазвичай це вінки, снопи, хрести або квіти у шкатулці – різниця лише в тому, що вони відрізняються за дизайном.