Головна Суспільство На що звернути увагу при виборі дитячої коляски 3 в 1?

На що звернути увагу при виборі дитячої коляски 3 в 1?

Коляска 3 в 1 — універсальне рішення для батьків-автовласників: прогулянковий блок, люлька та автокрісло в єдиній концепції, з фіксаторами та кріпленнями, що ідеально збігаються. На сайті інтернет-магазину Avtokrisla.com представлено дитячі коляски 3 в 1 від світових брендів, які задають стандарти безпеки, функціональності та ергономічного дизайну.

Вік дитини

Комплект 3 в 1 розраховано на транспортування в машині, прогулянки з дитиною від народження до 4 років. Оцінити тривалість експлуатації товару та його адаптивність під вік дитини легко за максимальною вантажністю: до 15, 17, 20, 22, 25 кг. Італійський бренд Peg-Perego завбачливо доповнив комплекти дизайнерським рюкзаком або сумкою для предметів гігієни, дитячого харчування та всього, що може знадобитися дитині поза домом.

Технології

Варто вивчити опис моделей, порівняти технології різних брендів. У картці товару на сайті Avtokrisla.com докладно описано кожен варіант дитячих колясок 3 в 1. Виробники пишаються інноваціями, впроваджують оригінальні конструктивні рішення для максимального комфорту малюка та батьків. Безперечну якість гарантує маркування європейського стандарту i-Size.

Інноваційні рішення виробників колясок 3 в 1:

  • Egg — міцні шини Tru Ride technology, шасі складається однією рукою, фірмова форма яйця у капюшонів;
  • Cam — миттєва фіксація/зняття люльки Quicky system, реверсивний прогулянковий блок адаптується Via-Vai System Reverse;
  • Carrello — технологія Memory Button дає змогу від’єднати люльку однією рукою, коли у другій знаходиться дитина;
  • Inglesina — система бічного захисту автокрісла Side Head Protection, ергономічний матрац з інноваційного матеріалу Welcome Pad.

Провідні бренди використовують зносостійкі тканини з водовідштовхувальним ефектом, захистом від шкідливого сонячного випромінювання UV50+ або UPF50+, 5-точкову фіксацію малюка. Перед покупкою дитячого візка 3 в 1 необхідно перевірити, чи є в машині покупця система кріплення автокрісла ISOFIX.