Головна Суспільство Замовлення номерного знаку

Замовлення номерного знаку

Кожен транспортний засіб повинен мати номерний знак. Але він може бути втрачений з різних причин, наприклад, через негоду, при ДТП або просто загубитися через погане кріплення. Але вирішити цю проблему можна досить просто, а необхідність йти в сервісний центр, чекати на свою чергу і підписувати купу документів відсутня. Існують спеціальні компанії, які займаються офіційним виробництвом номерів. Вам потрібні номерні знаки у Тернополі? Ви можете замовити їх у компанії Autonomera.

Особливості виготовлення номера

Деякі цікавляться тим, чи такий номер відрізнятиметься від того, що видається в сервісному центрі. По суті, готовий виріб виглядатиме так само, оскільки для його виробництва використовується спеціальне обладнання. Ви отримаєте дублікат номера, який буде відповідати всім встановленим нормам. Замовивши виробництво в https://autonomera.ua/, ви зможете отримати якісний товар.

Виготовлення дублікату

Щоб замовити виробництво номера, потрібно дотримуватись деяких правил, щоб не виникли складності:

  • Для звернення до компанії потрібно надати документи: техпаспорт на автомобіль та права водія. Якщо ви не зможете надати їх, замовлення не буде виконано;
  • Звертаючись до компанії, потрібно переконатися, що вона має всі дозволи для виробництва номерів. Усі вироби повинні виготовлятися відповідно до встановлених норм;
  • Виготовлення номера займає кілька хвилин, а от доставку доведеться зачекати;
  • Обов’язково потрібно вибрати пластини відповідного розміру. Готовий виріб матиме голограму та марку виробника;

Бажаєте зробити замовлення? Переходьте на офіційну сторінку компанії і зробіть вибір.

Які номери можна замовити?

Компанія займається виробництвом різних номерних знаків для всіх транспортних засобів. Але відповідно до чинного законодавства ви можете замовити виріб у кількості 2 штук. При виробництві використовуються якісні пластини та фарби, що дозволяє зберегти початковий зовнішній вигляд номера протягом усього періоду його використання. Затребуваними номерами для замовлення є стандартні, європейські, ВІП, для спецтехніки, американські, для мотоциклів та вантажівок. У разі виникнення питань ви можете звернутися до фахівців.

Чи можна робити замовлення у приватних компаніях?

Вже пройшов час, коли займатися виробництвом номерів потрібно було тільки в сервісних центрах. Щоб заощадити свій час і отримати якісний товар, зробити замовлення можна у приватних компаніях. Їхня продукція є офіційною і відповідає всім вимогам. Вам не потрібно буде займати чергу, спілкуватися зі спеціалістом, подавати заявку на відновлення та чекати на виготовлення номера. Набагато простіше зробити своє замовлення онлайн, витративши на це невелику кількість часу. Тому, ви можете сміливо замовляти виробництво номерів і не турбуватися про те, що вони будуть оригінальними.