Головна Суспільство Голова ОДА потрапив в виправну колонію (фото)

Голова ОДА потрапив в виправну колонію (фото)

img_0269Голова обласної державної адміністрації Степан  Барна з робочим візитом відвідав Бережанську виправну колонію управління ДПтС України в Тернопільській області  (№ 141).

В ході візиту, у супроводі керівництва управління ДПтС України в Тернопільській області, голова обласної державної адміністрації ознайомився з житловою зоною колонії, побував в їдальні для засуджених, бібліотеці, кімнаті психологічного розвантаження та в монастирі отців Бернардинів.

Варто зазначити, що у серпні 2013 року управлінням ДПтС України в Тернопільській області прийнято рішення про перепрофілювання Бережанської виховної колонії у виправну установу мінімального рівня безпеки із загальними умовами тримання засуджених жінок. З вересня 2013 року розпочалась робота по переоблаштуванню та приведенню новостворенної виправної колонії  у відповідність до вимог та вказівок чинного законодавства.

За цей період режимна установа зазнала суттєвих змін, перебудов та переобладнань: починаючи від облаштування кімнат гігієни для засуджених жінок, до системи охорони та нагляду.