Головна Суспільство Басейн біля підніжжя карпатських гір

Басейн біля підніжжя карпатських гір

Відпочинок в Карпатах відкриває нові можливості, так як вдається хоча б ненадовго залишити галасливий мегаполіс, швидкий ритм життя, усамітнившись з родичами і друзями біля основи справжніх гір, щоб надихнутися і відновити сили для нових починань. Навколишнє середовище дійсно сприяють розслабленню, так як заспокійливий ефект мають звуки лісу, птахів і гірських струмків, водоспадів.

До того ж, лісове повітря Карпат насичує організм людини озоном, тому відвідувачі та жителі апарт-готелю Вершина відчувають легкість рухів і бадьорість духу. З вікон готельного комплексу відкривається дивовижний вид на простори і пейзажі карпатських гір, що можна спостерігати в будь-які часи року. Карпатський готель відкриває свої двері для тих хто шукає відпочинок в Карпатах з басейном, для поціновувачів зимового та літнього відпочинку в Карпатах.

Подорож в місця, розташовані поблизу від карпатських вершин і озер, є відмінним рішенням для відпочинку на уїк-енд. Для любителів поплавати готельний комплекс надає можливість скористатися басейном на відкритому повітрі. Це дійсно унікальне поєднання – гори і басейн, з огляду на особливості клімату в Україні та безпосередньо поблизу від карпатських гір. Такий відпочинок ідеально підійде і для сімей з маленькими дітьми, які активно займаються освоєнням нового навику – плавання.

Різноманітність відпочинку

     Чим зайнятися в Карпатах з друзями, якщо не поплавати в басейні після прогулянок по Яремче і околицях. Локація апарт-готелю Вершина ідеально підійде для Селфі і фотосесій біля басейну. Звичайно, проведення часу біля басейну можна урізноманітнити чашкою кави і чаєм вранці, улюбленими освіжаючими напоями, книгою. Відвідувачі готельного комплексу самостійно можуть вибрати, де відпочити в Карпатах, але Апарт-готель Вершина пропонує урізноманітнити відпочинок

  •       гуцульської їжею,
  •       відвідуванням російської лазні;
  •       проведенням часу біля басейну з сім’єю і друзями.

Забронювати номер з видом на карпатські гори

Готелі з басейном в Яремче не є рідкістю, так як вони вже стали частиною справжнього відпочинку. Однак апарт-готель Вершина пропонує в комплекті з басейном зняти будинок з каміном або індивідуальні апартаменти, розраховані на різну кількість людей. Перед приїздом на місце в Апарт-готелі Вершина можна запросити інформацію про можливості додавання спальних місць, якщо простір житлового приміщення дозволяє.

Крім сніданків в номери, на території готельного комплексу знаходиться кафе, де можна попрацювати в тиші, якщо буде потрібно, поснідати чи повечеряти з видом на карпатські пейзажі. Апарт-готель Вершина віддає перевагу натуральним матеріалам в комплектуванні номерів, лазень і навіть басейну, так як орієнтується не тільки на потреби сучасного покоління туристів, зацікавлених в більш екологічному і мінімалістичному стилі життя, але і на гармонійне поєднання атмосфери апартаментів, індивідуальних номерів, будиночків з атмосферою карпатських гір.

Заспокійлива тиша, чисте і бадьоре карпатське повітря, первозданна природа, комфортні номери апарт-готелью Вершина – гарний початок для справжнього відпочинку!