Головна Суспільство «Авіатор»: гра нового покоління

«Авіатор»: гра нового покоління

Aviator — це не якась звичайна слот-ігра з лініями виплат і барабанами. Геймплей принципово відрізняється від усього, що ви грали раніше. Головний персонаж Aviator Fun — літак, що набирає висоту щосекунди. Цей показник відповідає і коефіцієнту виграшу. Але літак може зникнути з екрана будь-якої миті й треба встигнути забрати кошти. Ця забава на гроші динамічна і захоплива, саме тому в неї є мільйони прихильників по всьому світу. 

Основи гри Aviator Spribe

Принцип гри https://aviator-fun.com/ дуже простій. Перед початком кожного раунду гравець має зробити ставку. Раунд починається, коли червоний аероплан злітає і на екрані видно як зростає множник. Позначка коефіцієнту під час зльоту х1, але щосекунди літак буде підніматися вище і цей показник рости. Але треба бути уважним і встигнути вивести виграш поки раунд не завершено. Статистика каже, що літак летить в середньому 8-30 секунд. За його політ відповідає штучний інтелект, тому знати напевно коли саме закінчиться раунд неможливо. Можна втратити ставку і на перших секундах, коли коефіцієнт лише х1,01. Якщо пощастить можна дочекатися множника х100 і навіть х200. Щоправда, така можливість випадає лише раз на годину-півтори.

Особливості «Авіатор»

Прості правила та зручний інтерфейс зробили гру привабливою для користувачів. Але справжню популярність вона отримала завдяки таким особливостям:

  • Можливість робити дві ставки одночасно. Це дає змогу клієнту онлайн-казино випробувати стратегію при якій ризик втратити власні кошти мінімальний. Гравець може зробити на один раунд дві ставки: дрібну та велику. На початку раунду вивести велику ставку на коефіцієнті х1,1, а іншу можна тримати довше, очікуючи більшого множника. Виграш першої ставки компенсує програш другої, якщо літак зникне раніше, ніж ви заберете її.
  • Доступ до таблиці виплат дає змогу гравцям вирахувати коли з’явиться найбільший множник. Для цього треба знайти в списку коли востаннє випадав х100, додати до цього часу 60-90 хвилин і грати в цей період. Таблиця оновлюється постійно, тому інформація завжди актуальна. Також гравцям доступний чат, де можна ділиться власним досвідом і стратегіями.
  • Для просунутих гравців є Авто режим. Він дозволить робити ставки автоматично і вам залишиться тільки вчасно виводити виграш. Можна також налаштувати функцію Автокешаут. В цьому разі система автоматично виводитиме гроші, коли літак досягає встановленого коефіцієнту. Весь процес гри можна автоматизувати та насолоджуватися процесом.

Не обов’язково одразу пробувати сили в грі на гроші. Для початку пропонуємо скористатися можливістю перейти в демо режим Aviator. Він дасть змогу ознайомитися з принципами гри без ризику втратити власні кошти. Також в демонстраційній версії ви можете спробувати різні стратегії, щоб зрозуміти яка з них більше доцільна.