Головна Суспільство Яка потрібна рідина для Pod-систем?

Яка потрібна рідина для Pod-систем?

Вейпінг з кожним роком лише набирає обертів своєї популярності. Хтось переходить зі шкідливих сигарет на пару, оскільки це захоплення не шкодить здоров’ю. Комусь цікаво парити смачну ароматну пару без вмісту нікотину. Хтось пірнає з головою у професію, веде блог або стає першокласним фахівцем у сфері вейпінгу. У цій статті хотілося б дати чіткі відповіді на питання про рідини для Pod-систем, оскільки це один із основних аспектів у парінні.

Що таке pod- система?

Pod-система – це малопотужна електронна сигарета, яка призначена для міцних рідин, наприклад, рідини salt на сольовому нікотині. Поди дуже легкі, зручні та прості у використанні. Навіть новачок з першого разу розбереться, як він вмикається і як наливати рідину.

Що таке рідина на сольовому нікотині?

Сольова жижа – це сучасний винахід, який дозволяє максимально швидко насичувати організм людини нікотином. Звичайний нікотин робив це досить довго, потрібно було кілька хвилин чекати, доки з’явиться ефект. А це більша витрата рідини та часу. У 21 столітті час – один із найцінніших ресурсів людини. Але економія часу не єдина перевага сольового нікотину. Завдяки йому пара не б’є по горлу, а навпаки м’яко потрапляє в організм, не викликаючи дискомфорт. Коштує дорожче, але завдяки повільній витраті рідини виходить навіть економніше. Можна парити непомітно будь-де, оскільки від рідини на сольовому нікотині практично немає пари, особливо якщо жижа дуже міцна. 

Чому сольову рідину потрібно парити на pod-системі?

Оскільки рідина концентрована та досить міцна, її не можна вживати у великій кількості. Якщо переборщити з нікотином, вейпер може отримати передозування. Лише сигаретна тяга та невелика потужність дозволяють контролювати цей процес. 

Які є види подів?

Компактні. Такі поди більше схожі на флешки та мають закритий резервуар з рідиною. Це означає, що ви не можете заповнити його своєю жижею, тільки купувати готові заправлені картриджі.

Закрита под система. Така електронка схожа на звичайну сигарету за принципом застосування в тому плані, що після паріння її необхідно замінити на нову.

Відкритий под можна заповнювати будь-якою рідиною, це практично і дуже зручно.

Де купити рідину для подів?

Один із варіантів, де продається величезна кількість якісної та дуже смачної жижі – це інтернет-магазин Vaper`s Lab. Якщо ви розбираєтеся в жижках, то легко знайдете собі необхідний варіант. А якщо ви новачок і вам трохи складно, то консультанти Vaper`s Lab з радістю допоможуть вам, де б ви не знаходилися. На сайті є зручний чат та месенджери для зв’язку.