Головна Суспільство Дой-пак універсальна упаковка

Дой-пак універсальна упаковка

Для безпечного транспортування і зручного зберігання вантажів застосовуються спеціальні різновиди пакувальних матеріалів, що поєднують в собі високу міцність і привабливі декоративні характеристики. Зовнішній вигляд упакованого товару повинен заманити покупця, що поспішає вздовж вітрин і полиць, заповнених одноманітною продукцією. Компанія «ПапирСток» допоможе вам привабити клієнта і красиво та правильно упакувати продукцію.

Серед інших видів упаковки вигідно виділяються компактні і легкі пакети з паперу, поліетилену і поліпропіленової плівки, виготовлені повністю з одного матеріалу або з прозорими вставками. Вони ідеально підходять для фасування продуктів які швидко псуються, до яких відносять горіхи, сухофрукти, снеки, цукати, приправи, кава і навіть корм для домашніх улюбленців.

Популярність серед продавців отримали пакети дой-пак. Завдяки наявності гнучкого дна наповнені пакети можуть зберігати вертикальне положення, а застібка зіп-лок зробила їх багаторазовими.

Популярні різновиди пакетів дой-пак:

зіп пакети

білі, кольорові, матові, сріблясті;

повністю прозорі з матеріалу РЕТ/РЕ або з прозорим овальним віконцем різної ширини;

металізовані різних кольорів з одного прозорою стороною;

паперові “крафт” з прозорою стороною або віконцем.

Пакети дой-пак – краще рішення для магазинних полиць і вітрин. Повернуті лицьовою частково або повністю прозорою стороною до покупця, вони демонструють вміст упаковки, показують «товар обличчям». Насіння, горіхи, сухофрукти за стінкою або смугою з поліетилену виглядають привабливо і апетитно.

На відміну від бляшаних і скляних упаковок, паперові та пластикові не потребують додаткових етикеток-наклейок – потрібну інформацію можна друкувати прямо на пакетах для горіхів і сухофруктів. На стінці розміщують дані про виробника, товар, друкують логотип компанії, вказують дату фасування. Можна використовувати і самоклеючі етикетки, якщо це передбачено виробничим процесом.

Практичність і стиль

Покупців, як і продавців, влаштовує буквально все: зручна форма, можливість багаторазового закривання і повторного використання. Саме на красиві такомпактні дой-паки вони в першу чергу звертають увагу, вибираючи товар на полицях супермаркету.

Зберігати зручно не тільки розфасовану продукцію, а й пакети без неї. А після застосування їх, на відміну від скляних або жерстяних банок, легко утилізувати.