Головна Спорт Тернопільські юні футболісти розгромили закарпатців

Тернопільські юні футболісти розгромили закарпатців

футбол

футболПеремігши 28 квітня в м.Івано-Франківську своїх ровесників із Сучевенської ЗОШ І-ІІІ ст. Глибоцького району Чернівецької області з мінімальним рахунком 1:0, наступного дня на цьому ж стадіоні наші земляки з Тернопільського НВК «Школа-ліцей № 13» переконливо довели перевагу в грі зі спортсменами Руськополівської ЗОШ І-ІІІ ст. із Закарпаття – 4:0.

Чвертьфінальний поєдинок, який відбувся 7 травня 2012 року на стадіоні СКА м.Львова, між нашими футболістами й учнівською командою із ЗОШ І-ІІІ ст. № 18 м.Львова, завершився серією післяматчевих 11-метрових ударів. Більш точними в ці хвилини були учні з школи-ліцею № 13 м.Тернополя, які виграли цей поєдинок з результатом 5:4.

У завтрашньому матчі з однолітками з Петропавлівської Борщагівки Києво-Святошинського району Київщини наші школярі виборюватимуть право грати у фіналі Всеукраїнського турніру Національного Кубку шкільного футболу ЄВРО – 2012.

Цей поєдинок розпочнеться 8 травня, о 18.00 год, на на стадіоні «Арена Львів», який незабаром прийматиме футбольні збірні на чемпіонаті Європи – 2012.