Головна Спорт Швидкісні електропоїзди до Євро-2012 випробують в Україні навесні наступного року

Швидкісні електропоїзди до Євро-2012 випробують в Україні навесні наступного року

Спершу електропоїзди фірми Hyundai випробують на заводі в Кореї, а вже починаючи з квітня 2012 року тестуватимуть на Південній залізниці в Україні.
“Україна-2012″Швидкісні електропоїзди до Євро-2012Швидкісні електропоїзди виробництва південнокорейської фірми Hyundai, які Україна придбає до Євро-2012, пройдуть випробування на Південній залізниці в квітні-травні 2012 року.Про це повідомив заступник генерального директора Укрзалізниці Леонід Лобойко.
“У січні-лютому наступного року пройдуть випробування нової техніки на заводі в Кореї, а в квітні-травні приймальні випробування здійснюватимуться в Україні на Південній залізниці”, – сказав чиновник.
За його словами, корпорація працює з випередженням заявлених термінів. Вже завершили розробку інтер’єру та екстер’єру цих поїздів – кожен потяг матиме по 9 вагонів і вміщатиме 579 пасажирів.
Також Лобойко повідомив, що вже розплановано навчання українських залізничників, які будуть обслуговувати нову техніку, і приступили до створення в Україну депо для Hyundai.
Нагадаємо, на закупівлю десяти швидкісних потягів Hyundai Україна витратить 240 мільйонів євро.