Головна Регіони “Впіймала зірку”: тернополянка Ірен Гриців привселюдно обізвала відвідувачку нічного клубу

“Впіймала зірку”: тернополянка Ірен Гриців привселюдно обізвала відвідувачку нічного клубу

Тернополянка Ірен Гриців, яка минулого року брала участь у шоу “Х-Фактор” викликала обурення у відвідувачів нічного клубу, де вона працює МС, тим, що крутить російськомовні пісні. У відповідь на зауваження привселюдно зі сцени обізвала відвідувачку “сучкою”. Така зухвала поведінка нереалізованої “зірки” свідчить про те, що вона заразилася “зірковою хворобою”.ірен

Про це у Facebook-спільноті Тернопільські плітки написала Natali Hevko.

“Хочу довести до відома усіх власників нічних закладів, які будуть користуватись послугами “профі” МС IrenGrytsiv.

Якщо ви не хочете втратити гостей вашого закладу, утримайтесь мати справу з цією особою, яка думає, що, тримаючи мікрофон в руці, може ницо принижувати відвідувачів, які відпочивають.

Отож на свято Водохреща в одному з нічних закладів, де я відпочивала з друзями, сталась наступна ситуація. Підійшовши до Iren Grutsiv та звернувши увагу на безкінечний репертур російських пісень, які лунали беззупину, я була публічно принижена нецензурним словом ” сучка” в мікрофон.

Образливі слова сипались у мій бік та усіх моїх друзів весь вечір, насміхання, нецензурщина, тощо. Під час цього весь час провокувала на бійку!

Наголошую: це все в мікрофон лунало на весь заклад!

Мої друзі були дуже неприємно враженні нахабністю та вульгарною поведінкою цієї ВУЛЬГАРНОЇ особи.

Ми змушені були покинути заклад!!!Маючи свідків подій, на Iren Grytciv буде складена заява з нашої сторони стосовно закону про гідність та честь людини!

УСІ Мої друзі не дають мені це пробачити! Мої друзі не дозволяють ОЦЕ пробачити!”, – йдеться в дописі.

Жінка також додала скріни коментарів інших свідків події.