Головна Регіони Які промислові ворота встановлюють на об’єкти з великим транспортним потоком у Львові,...

Які промислові ворота встановлюють на об’єкти з великим транспортним потоком у Львові, розповідає brama-market.lviv.ua

На виробничих підприємствах, у завантажувальних зонах, а також в морських і повітряних портах існує необхідність забезпечити оптимальну пропускну здатність в’їзду. Автоматичні промислові ворота, які відкривають доступ на територію, повинні працювати швидко, стабільно та безперебійно. Найкращі рішення пропонує польський виробник Wisniowski. В’їзні системи різних типів, які виготовлені у відповідності до всіх норм безпеки та якості, призначені для тривалої інтенсивної роботи. Спеціалісти «БРАМА МАРКЕТ» пропонують розглянути декілька моделей, які ідеально підійдуть для установки на об’єкт з високим транспортним навантаженням.

Відкатні ворота з серії PI: зручність та безпека

Промислові брами Wisniowski дуже часто замовляють для обладнання в’їздів на території складських комплексів, виробничих підприємств і не тільки. Вони можуть забезпечити максимальну пропускну здатність, надійно захищаючи об’єкт від несанкціонованого проникнення. На відміну від розпашних, відкатні системи не уповільнюють рух транспорту: їх полотна рухаються уздовж огорожі, відкриваючи, а не перегороджуючи шлях автомобілям. Ворота на роликах можуть мати як одну, так і дві стулки: це дозволяє виготовити зручну для користування конструкцію, здатну перекрити дуже широкий проріз – до 24 метрів.

Також варто відзначити рівень безпеки при роботі зсувної системи. Її можна оснастити всіма необхідними пристроями, які допоможуть уникнути зіткнення полотна з перешкодою та запобігти виникненню травматичних ситуацій. Виробник рекомендує доповнити конструкцію захисними планками, фотоелементами, датчиками перевантаження та сигнальною лампою.

Визначаємо, які консольні ворота краще встановити

Для того, щоб підібрати оптимальну модель брами для промисловості, потрібно знати про головні особливості існуючих варіантів. Серія PI включає в себе три типи розсувних воріт. Всі вони обладнані стовпчиком, в який встановлюється уловлюючий елемент та електричний привід, а також задньою підпорою для стабілізації полотна. Головна відмінність моделей – це розмір, у якому їх можна виготовити. Так, система PI 95 перекриє проїзд до 12 м, для прорізу до 16 м підійде конструкція PI 130, а PI 200 загородить простір шириною до 24 м.

Швидкісні ворота V-King: функціональність та великі можливості

Польська в’їзна система зі складною конструкцією стане ідеальним рішенням для установки на будь-якому промисловому об’єкті. Модель V-King поєднує в собі переваги двостулкової брами та автоматичного шлагбаума. Головною особливістю воріт для підприємств є їх високошвидкісна робота, а також готовність до регулярного та інтенсивного навантаження. За допомогою такої системи дуже легко здійснювати контроль над потоками транспорту, маючи можливість швидко закрити проріз у потрібний момент. Незалежно від того, скільки стулок буде мати брама (одну чи дві), вони будуть рухатися зі швидкістю до 1 м/с. Таку можливість забезпечує спеціальний електричний привід DAAB зі ступенем захисту IP 65.

Як замовити промислові ворота Wisniowski у Львові?

Топові моделі в’їзних систем, що забезпечують високу пропускну здатність, представлені в онлайн-каталозі brama-market.lviv.ua. Купити ворота на виробництво з усіма необхідними доповненнями, а також докладніше дізнатися про інші типи продукції, можна зателефонувавши за номером +38 (067) 112-18-69. Запрошуємо всіх читачів відвідати демонстраційний салон «БРАМА МАРКЕТ» у Львові за адресою: вул. Городоцька, 286-Б, поверх 4, офіс 1. У шоу-румі можна не тільки побачити численні зразки товарів, а й оформити замовлення з вигідною знижкою!

Promyslovi vidkatni vorota Wisniowski
Promyslovi vidkatni vorota Wisniowski