Головна Регіони У Тернополі “гламурний” єнот пише про своє життя Instagram

У Тернополі “гламурний” єнот пише про своє життя Instagram

Персональною сторінкою в мережі Instagram єнот Семен з Тернополя обзавівся більше півроку тому. Йшов час, сторінка Семена ставала все більш популярною і сьогодні відео з головним героєм збирають тисячі переглядів – тільки за добу ролик, на якому шестикілограмовий Сеня, граючи, нападає на дівчину, подивилися близько восьми тисяч чоловік.

Господиня розповідає, що перепон єноти в квартирі не зустрічають – відкривають контейнери, двері і холодильник і навіть нахабно крадуть їжу у домашніх улюбленців і господарів.

– Згідно з легендою, колись єнот був хитрим і спритним чоловіком, але своєю пристрастю до крадіжок викликав гнів Верховного духу і той перетворив його на тварину, – зазначає господиня. – Але пізніше божество змінило гнів на милість і повернуло єноту людські руки.

Правда, господарям такого пухнастика доведеться змиритися з його характером – для єнотів не існує понять “можна” або “не можна”, будуть робити тільки те, що сам побажають. А ще, за словами дівчини, його лапки наведуть порядок у всіх шафках, тумбочках і коробочках. Але найгірше, якщо єнот зрозуміє, як відкривати крани – тоді спокою вам не бачити, доведеться постійно бігати перекривати воду.