Головна Політакценти Чи народжують у 60..?

Чи народжують у 60..?

нові ідеї та непрості реформи; проекти для розвитку та програми для молоді; чи здатен змінювати той, хто виріс з «совка» і все життя живе за старими правилами?

Мова йде про кандидата на голову Теребовлянської громади Юрія Дзюбана. З чого ж починав цей далеко не юний бізнесмен?

    • Звідси виникає питання чому сотні теребовлянців залишилися без роботи і доходів, а успішний бізнесмен зажив щасливо, залишивши місту «Пам’ятник своєї трудової діяльності» – занедбану та розкрадену фабрику.

Невже з часом змінився? Не знадобилось багато часу та зусиль, щоб знайти кілька цікавих фактів про «білого і пухнастого» кандидата Дзюбана: з 2017 по 2019 роки Дзюбан Юрія Іванович систематично здійснює адміністративні корупційні правопорушення через що притягувався до відповідальності у судовому порядку та попадав під контроль громадських організацій по боротьбі з корупцією:

 

  • вперше у 2017 році – приховавши придбану TOYOTA RAV вартістю майже 1 млн. гривень (згідно поданої декларації його дохід на той час не становив і половини такого авто) http://control.net.ua/keysi/dzyuban-yuriy-ivanovich/
  • у 2018 році кандидат знову «забув» задекларувати отриману спадщину у вигляді квартири в м. Хоростків та майже 3 гектари землі. І – придбав ще одне авто (знову поза декларацією). Номер судової справи про корупційне правопорушення – 606/2772/18.

У 2019 році Дзюбан Юрій Іванович декларує суму у розмірі 161,0 тис. гривень на своєму рахунку в банку, яка не відповідає фактичним доходам бізнесмена, отриманих у 2019 році. А ще він не пояснює походження 25 тис. доларів США, відображених у розділі декларації «Грошові активи» (якщо це дохід від його підприємницької діяльності, то чому з такої суми не сплачені відповідні податки???).

Думайте самі: чи людина із совково-регіональним партійним минулим, тіньовими доходами, систематичними судовими справами та відсутністю професійних молодих кадрів поруч із собою – зможе хоч щось «відродити» ? Чи «народить» він разом із своїми поплічниками Майовським Петром та Іваном Яремком (теж колишніми регіоналами) кращу, ніж зараз Теребовлянську громаду?