Головна Політакценти Пріоритет Володимира Бліхара – майбутнє нашої країни

Пріоритет Володимира Бліхара – майбутнє нашої країни

Вибори, які відбудуться 21 липня, мають повністю перезавантажити владу, адже саме це потрібно для того, щоб Україна вирвалася з-під ярма проросійськи налаштованих політиків та олігархів. Допомогти країні можуть лише справжні патріоти, молоді та водночас досвідчені політики. Саме ВО «Батьківщина» поєднала під своїм стягом молодих та перспективних і водночас досвідчених та мудрих політиків.

Одним із тих, хто поєднує у собі молодість, досвід успішного підприємця та знання краю, є Володимир Бліхар, якому «Батьківщина» довірила представляти партію на позачергових парламентських виборах на окрузі №166, який включає в себе Бучацький, Гусятинський, Монастириський та Теребовлянський райони.

Депутат Тернопільської міської ради та підприємець постійно спілкується з людьми, знає їхні проблеми та шляхи їх вирішення. Володимир Бліхар свого часу будував та відроджував пекарні, створив і довгий час очолював компанію «Viknar’off», яка стала лідером на ринку виробництва пластикових вікон в Україні та забезпечила робочими місцями тисячі людей. Нещодавно молодий підприємець вирішив кардинально змінити напрям діяльності та зайнятися відновлювальною енергетикою, створюючи сонячні електростанції.

«Мене часто запитують, чому я пішов у політику і взагалі для чого це мені. Відповідь проста – мені не байдуже. П’ять поколінь моєї сім’ї жили на Тернопільщині, зараз у мене, багатодітного батька, підростає п’ятеро дітей. Тому я хотів би, щоб вони теж пов’язали своє життя з Україною і Тернопільщиною зокрема. Саме тому майбутнє нашої країни — мій пріоритет», – наголошує Володимир Бліхар.

Успішний підприємець та політик готовий застосувати власний господарський досвід та знання регіону, а також докласти максимум зусиль, щоб Україна нарешті розквітла, а українці стали жити гідно на власній землі.

«Я бачу перспективу для розвитку Тернопільщини, її господарства та добробуту місцевих мешканців, а з підтримкою ВО «Батьківщина» вірю, що зможемо втілити всі наші задуми в життя», – зазначив кандидат в народні депутати.