Головна Політакценти МАКСИМ ЧЕРКАШИН: “КОМАНДА ПАРТІЇ “ГОЛОС” МАЄ РЕАЛЬНИЙ ПЛАН ЗНИЖЕННЯ ТАРИФІВ НА ТЕПЛО”

МАКСИМ ЧЕРКАШИН: “КОМАНДА ПАРТІЇ “ГОЛОС” МАЄ РЕАЛЬНИЙ ПЛАН ЗНИЖЕННЯ ТАРИФІВ НА ТЕПЛО”

Порядок у сфері ЖКГ є передумовою якісних житлово-комунальних послуг. У цьому переконаний кандидат в народні депутати від партії “Голос”, багаторічний радник міського голови Тернополя Максим Черкашин. Він тернополянин і каже, розуміє, наскільки важливими для жителів міста є питання оновлення послуг і якісно виконаних робіт.

“Працюючи у міському виконкомі я мав дотичність до проектів з оновлення ЖКГ. Це питання з термомодернізації, заміна обладнання, але практично всі вони були пов’язані з коштами іноземних держав. На жаль, на загальнонаціональному рівні, у нас немає комплексних програм, які б були швидкими і могли б покращити галузь житлово-комунального господарства. Сьогодні громади кинуті напризволяще, а на центральному рівні цю тему використовують для політики. Хтось обіцяє “низькі тарифи”, а хтось обіцяє “безкоштовне тепло”. Але насправді все це популізм”, каже кандидат в народні депутати по округу №163 від партії “Голос” Максим Черкашин.

Максим Черкашин каже – він пропонує лише те, що дійсно зможе виконати. Тому не боїться особисто виїжджати на об’єкти і спілкуватись з мешканцями. Люди мають на що скаржитись, але найбільше їх турбує питання тарифів, адже вони постійно зростають.

“Роботою ЖЕКу ми задоволені, поки літо – все ніби добре, але прийде зима і в нас як завжди починається опалювальний сезон, з платіжками просто нереальними”, бідкається мешканка мікрорайону “Східний” Ірина Масло.

Максим Черкашин каже, партія “Голос” знає, як вирішити питання з термомодернізацією. Він розуміє, що зовсім скоро саме це буде питанням номер один для тернополян. Кандидат запевняє, доступні тарифи може дати лише енергоефективність. В цьому напрямку “Голос”  розробив програми для ОСББ і місцевих громад.

“Ми вкладемо мільярди гривень у термомодернізацію, встановлення теплових та газових лічильників. Зекономлені кошти люди направлять на власні потреби. Тарифи мають бути адекватними, а тема термомодернізації та ЖКГ має нарешті перейти з політики у фінанси”, наголошує Максим Черкашин.

Команда “Голосу” має чіткий план переходу на адекватні тарифи. І майбутні депутати переконані, що держава має підтримати громаду у такій важливій справі, як реформа ЖКГ. Тож партія має намір сприяти розвитку ОСББ та забезпечити навчання домоуправлінців. Бо це мають бути люди, які розуміють економіку домового господарства, вміють порахувати, які ремонтні роботи потрібно провадити у першу чергу, знають звідки і куди залучати кошти. Від цього виграють усі і громада в цілому і окремі мешканці.