Головна Політакценти Безробітного тимошнеківця хочуть прилаштувати на “теплу” посаду

Безробітного тимошнеківця хочуть прилаштувати на “теплу” посаду

На Тернопільщині продовжується спецоперація з “приручення” місцевих тимошенківців вертикаллю Банкової. Під виглядом неприроднього в масштабах України політичного альянсу БПП і “Батьківщини” відбувається “зрощення” двох місцевих кланів – Заставного-Барни і Деревляного.

Під час місцевої виборчої кампанії владний тандем “пригрів” у свою орбіту опального нардепа з “Батьківщини”. Розповідають, що в обмін на роль васала Деревляному пропонувалися не тільки особисті блага, а й кадрові преференції. Зокрема, йшлося про працевлаштування найбільш вірних “підданих”. Частина отримали посади в обласній раді, заповнивши керівні крісла в апараті.

Цікаво, що “пригріли” місця для тимошенківців і у вертикалі Порошенка. Крім першого віце-губернатора Крисака, посаду начальника соціального департаменту втримав Вадим Боярський. Начальником управління ЖКГ став близький до Деревляного гриценківець Олійник, а на місце керівника фінінспекції претендує екс-нардеп від “Батьківщини” Володимир Бойко. Останній після того, як не наважився вдруге балотуватися по округу, де в 2012 році здобув перемогу, пішов служити в армію. Однак цей вчинок не допоміг йому здобути депутатство обласної ради. Екс-нардеп з тріском програв на окрузі на Бережанщині, посівши 6 місце.

Зараз Бойка пробують проштовхнути на посаду в фінінспекції. Однак на заваді став новий закон про держслужбу, який передбачає конкурсний відбір на посади. Та учасники альянсу не полишають надії добитися свого. За це нібито місцеві тимошенківці мають “відробити” співпрацею з намісництвом Порошенка, пише ЗА Збручем.