Головна Політакценти Апостол повідомив про рішення щодо участі у виборах до Ради

Апостол повідомив про рішення щодо участі у виборах до Ради

Депутат Верховної Ради попереднього скликання, радник глави МВС Михайло Апостол ухвалив рішення щодо участі у виборах до Верховної Ради, які мають відбутися 21 липня.

Про це він написав у фейсбуці.

Апостол подякував «величезній кількості друзів» за підтримку після його заяви щодо виборів, у якій він зазначав, що поки що не визначився, чи братиме у них участь.

«Бачу, сьогодні пішла масова реєстрація кандидатів-самовисуванців. Отже, потрібно і собі поспішати, а то в такому темпі можна і не встигнути. Маю на увазі поспішати, щоб подякувати надзвичайно величезній кількості друзів, які за цих декілька крайніх днів своїми смс, дзвінками, дописами… на мою підтримку мене приємно вразили. За що Вам надзвичайно вдячний. Я не можу Вас підвести, а тим більше – втратити», – написав пан Михайло.

Апостол заявив, що не буде брати участі у виборах у парламент.

«У країні є над чим працювати», – додав він.

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1188666557979801&set=a.205157466330720&type=3&theater

Нагадаємо, що Михайло Апостол разом з іншими радниками глави МВС входить до складу спеціальної робочої групи, створеної Міністерством внутрішніх справ для моніторингу законності виборчого процесу і роботи зі зверненнями громадян та громадських організацій, а також повідомленнями в ЗМІ і соцмережах. Днями МВС повідомило, що моніторингова група відновила свою роботу на виборах в український парламент.