Головна Політакценти “Віддаю належне Порошенку”: в “Азові” розповіли про поїздку президента на передову

“Віддаю належне Порошенку”: в “Азові” розповіли про поїздку президента на передову

Бійці полку “Азов” оцінили приїзд президента України Петра Порошенка на передову, де він зустрівся і відповів на питання солдат. Враженнями від зустрічі на своїй сторінці в Facebook поділився військовослужбовець “Азова” Денис Шеломієнко.

“Потрібно віддати належне, П (Порошенко, – ред.) Не з лякливих: зброя в збройову не здавали, боєприпаси і магазини не забирали. Тобто при бажанні можна було, ну то, про що ви подумали. Також віддаю належне, розмова була живою. Я очікував, що П видасть “стандартний виступ” і поїде, але немає, вислухав досить гострі питання, в тому числі і про Свинарчука (мова про колишнього заступника секретаря РНБО Олега Гладковського і його сина Ігоря, – ред.) “, – написав “азовець”.

Він також зазначив, що на питання про Свинарчука та скандал, пов’язаний з контрабандою в оборонній сфері, президент підкреслив, що це сфера відповідальності судової системи.

“Зустріч була холодною, він прекрасно розумів, що тут “не клуб його друзів”. Нервував, пару раз підвищував голос. Що стосується Свинарчука: “Провину встановить суд. Якщо визнають винними – то будуть покарані”, – переказав розмову з президентом Шеломієнко.

Крім того, за словами військовослужбовця, Порошенко підкреслив, що не сприймає і не допустить дискредитації військового підрозділу “Азов”.

“З приводу” псів Авакова”: “Азов” – не пси Авакова, що не мої пси і не чиїсь взагалі. Це військовий підрозділ, який захищає країну. Ті, хто дозволяє собі подібні висловлювання – працюють на дискредитацію військового підрозділу, який захищає країну “, – процитував главу держави Денис Шеломієнко.

Нагадаємо, що вчора, 14 березня, президент Петро Порошенко відвідав передові позиції ВСУ в Донецькій області та привітав військовослужбовців з Днем добровольця.