Головна Новини Зниклого безвісти голову Тернопільської ОДА шукають п’ятий день

Зниклого безвісти голову Тернопільської ОДА шукають п’ятий день

Фото Інфопрстір
Фото Інфопрстір

Депутати Тернопільської обласної ради та інших місцевих рад Тернопільської області від ВО «Свобода» вже п’ятий день перебувають в приймальні голови Тернопільської ОДА, реалізовуючи своє право на невідкладний депутатський прийом. Депутати хочуть дізнатися позицію голови виконавчої влади щодо антиконституційного мовного законопроекту. Станом на 10 год. 30 хв. 9 липня 2012 року Хоптяна В.А. на робочому місці не має. Працівники адміністрації говорять про славнозвісне «відрядження в Києві», не зважаючи на те, що голова ОДА днями встиг засвітитись на своєму улюбленому святі в с.Чагарі Гусятинського району.

Депутати від ВО «Свобода» наполягають на тому, що кожен державний службовець, особливо той, хто перебуває на керівних посадах зобов’язаний зараз висловити свою позицію з приводу прийняття антиконституційного та антидержавного законопроекту «Про засади державної мовної політики», який у випадку його реалізації призведе до фактичної двомовності і подальшого витіснення української мови з усіх сфер суспільного життя. Голови місцевих державних адміністрацій, начальники управлінь, інші високопосадовці, які не стануть на сторону людей, що захищають державну українську мову мають піти у відставку.

Довідка. Запрошуємо журналістів на 12-30 в приймальну голови Тернопільської ОДА, де, у випадку відсутності Хоптяна В.А. на робочому місці буде встановлено з ним телефонний зв’язок.