Головна Новини Злочинність загрожує національній безпеці

Злочинність загрожує національній безпеці

МВС

МВСЗлочинність стала однією із загроз національній безпеці держави. Про це йдеться у зверненні Колегії Міністерства внутрішніх справ України до особового складу органів внутрішніх справ
Звернення зачитав на відеоселекторних нараді керівництва МВС міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко.

«Загострюється проблема вчинення злочинів у громадських місцях, насамперед розбійних нападів та грабежів. Значним є тіньовий сегмент економіки, поширення корупційних проявів », – йдеться в заяві Захарченко.

«Неадекватними криміногенним реаліям є зусилля щодо протидії наркозлочинності. Не відповідає вимогам даний стан боротьби з організованою злочинністю. Зростає неповагу до закону у дитячому та молодіжному середовищі. Продовжують мати місце ганебні випадки порушення прав людини в діяльності органів внутрішніх справ », – додав він.

«Злочинність стала однією із загроз національній безпеці держави», – йдеться у зверненні.

Тому, Колегія Міністерства внутрішніх справ України закликала міліціонерів кожному на своїй посаді забезпечити бездоганне виконання службових обов’язків, не допустити політизацію діяльності органів внутрішніх справ, діяти виключно в рамках Конституції і законів України, виключити практику маніпулювання статистичними показниками, викорінити з діяльності органів внутрішніх справ будь-які кримінальні прояви, корупційні порушення, недозволені методи діяльності.

comments.ua