Головна Новини Завдяки прокуратурі виплатили заплату на єдиному в Тернопільській області “оборонному” заводі

Завдяки прокуратурі виплатили заплату на єдиному в Тернопільській області “оборонному” заводі

зарплатаПрацівникам єдиного в Тернопільській області «військовому» науково-технічному підприємстві «Промінь» з  участі прократури виплатили всю заборговану заробітну плату, про це повідомили в прес-службі  прокуратури Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.

Тернопільська прокуратура з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Західного регіону України виявила порушення вимог законодавства про оплату праці на Тернопільському державному науково-технічному підприємстві «Промінь» концерну «Укроборонпром». Прокуратура вжила вичерпних заходів стосовно погашення нарахованої, але невиплаченої заробітної плати 84працівникам.

Станом на 7 травня 2014 року задоволено подання прокуратури іпрацівникам відшкодовано понад 1 мільйон гривень. Крім того, на виконання судових рішень за позовами прокуратури виплачено 664 тисячі гривень.

Усього за результатами наглядової та представницької діяльності відшкодовано 1,7 млн грн.

Наразі заборгованість по оплаті праці на згаданому підприємстві відсутня. Прокуратурою поновлено конституційне право громадян на оплату праці.